Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Se alle vores nyheder her - Fri fragt over 599 kr. til pakkeshop

Naturlig smertelindring
Har du ondt? Så kan Frøken Øko hjælpe dig. Her på siden finder du Frøken Økos udvalg inden for smertelindring. Prøv f.eks. en magnesiumolie mod uro i benene og muskelsmerter, eller hold din rift eller dit sår rent med plaster med indhold af aktivt kul.

Produkter

Ryd valg
  • Ørepropper, naturlig voks, 8 par, Quies

    51,00 kr.
  • Magnesiumolie i sprayflaske MG 12 Optima Altiderm

    169,00 kr.
  • Magnesiumolie MG 12 Optima

    249,00 kr.

Artikler til smertelindring

At komme til skade eller at have ondt er en del af livet, men der er ingen grund til, at det skal gøre mere ondt end højst nødvendigt. Ingen bryder sig om at gå rundt og have ondt, og heldigvis kan du finde lindring til nogle af de smerter, du kan komme ud for lige her hos Frøken Øko. Med artikler til smertelindring fra vores udvalg kan du reducere unødvendige smerter og dermed højne dit generelle velvære.

Har du ømme muskler? Så skulle du prøve magnesiumolie til smertelindring. Vi har magnesiumolie både i almindelig flaske og i en praktisk sprayflaske, der giver en jævn fordeling. Olien smøres direkte på huden, hvor den trænger ind og lindrer smerten lokalt. Magnesiumolie afhjælper også uro i benene og er godt til atleter.

 

Plaster til smertelindring

Har du et stædigt sår, eller en rift, der er længe om at hele? Så kan du holde det rent med plaster fra vores udvalg. Vi har plaster til forskellige formål, som kan holde såret rent og sørge for at optimere helingsprocessen, så du kan komme af med din skavank så hurtigt som muligt.

I vores udvalg af plaster til smertelindring finder du blandt andet plaster med aktivt kul, der fremmer den naturlige sårheling samt plaster med aloe vera, der giver smertelindring til – og heler f.eks. smertefulde brandsår og vabler. Plastrene er lavet af bambusfibre frem for plastik, hvilket gør dem bionedbrydelige og bæredygtige. Derudover er de allergivenlige og derfor særdeles velegnet til dig med sensitiv hud – de er nemlig helt fri for giftstoffer.

Har du spørgsmål til Frøken Økos udvalg af artikler til smertelindring? Vi er altid glade for at kunne hjælpe dig med at vælge det helt rigtige produkt. Du er velkommen til at ringe til os på tlf.: 32 11 22 00 eller skrive en e-mail til kundeservice@froekenoeko.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.