Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Blomsterfrø, Jul & Nytår, Frøbomber, Mini gaveboks, Blossombs

60,00 kr.

4 stk. frøbomber med økologisk blanding af vilde blomsterfrø fra Holland

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Den perfekte gave der kan ligge under træet, eller der kan gives som værtindegave eller mandelgave! Den klassiske Blossombs mini gaveæske med 4 farverige Blossombs blomsterfrø ‘bomber’ og fin juleindpakning.

De små kugler fra Blossombs indeholder en økologisk blanding af vilde blomsterfrø, som er lavet i Holland.

Frøbomberne kan bruges fra April måned til og med oktober måned.
Læg blomsterbomben i foråret og lav et lille paradis for bier og sommerfugle hvor som helst – i din have, i en krukke på altanen, på et bart stykke jord eller langs vejkanten ved dit hus. De spirer i løbet af sæsonen.

Nogle frø spirer i foråret, andre om sommeren eller endda lidt senere på året. På den måde kan bierne og du nyde blomster hele sæsonen. Sagt kort med andre ord: tålmodighed er en dyd indtil naturen gør sit arbejde. Alt du skal gøre er at vente på regnen (eller bruge en vandkande), og så gør Blossombs resten!

*Blossombs kan lægges/placeres udendørs på ethvert tidspunkt på året, men de spirer først i sæsonen. Frøene kan spire om foråret og kan blomstre fra april til oktober.*

Blomsterblandingen der er brugt, er en blanding af økologiske, vilde blomsterfrø som består af:
valmue, honningurt, klinte, hvidløver, kornblomst, gul sennepsblomst, kamille, perserkløver, katost, koriander, hør og blod-kløver.

Du kan placere omkring 4 blomsterbomber på 1 m2.

Du kan lægge dem på jorden og hælde vand over dem, så blomstrer de af sig selv. De skal ikke graves ned og de skal ikke forespires. Prøv dig frem med antallet i krukkerne eller på jorden, så kan du se, hvor tæt du foretrækker, at de vokser.