Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.
Vi sender ordren indenfor 1-3 dage
God kundeservice
Besøg vores butik i København N
60,00 kr.
400 g.
Glutenfri, økologisk og vegansk melblanding.
Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.
Vi sender ordren indenfor 1-3 dage
God kundeservice
Besøg vores butik i København N
Melblanding til boller med stor smagsdybde og en tæt krumme. Bollerne bliver ekstra lækre, hvis de vendes i solsikkekerner inden bagning.
Melblandingen fungerer også godt som helt brød, her er bagetiden ca. 55 minutter ved 200-210 grader.
Indeholder: økologisk boghvedemel, økologisk kartoffelmel, økologisk glutenfri havre, økologisk rismel, økologiske chiafrø, økologiske loppefrøskaller, økologisk tørret rissur, salt og økologisk tørgær.
Energi, kJ 1.455, kcal 348
Fedt, 4,4 g.
– heraf mættede fedtsyrer, 0,7 g.
Kulhydrat, 64,2 g.
– heraf sukkerarter, 0,4 g.
Kostfibre, 5,5 g.
Protein, 8,2 g.
Salt, 1,9 g.
Nettovægt 400 g.
Bagevejledning:
Hæld 5,5 dl. vand (ca. 35 grader) og melblandingen i en skål, og rør i 5 minutter, indtil dejen begynder at løsne sig fra skålens sider. Du kan enten bruge en håndmixer med dejkroge eller en røremaskine.
Saml dejen, og lad den hvile i skålen eller anden beholder i 1-2 timer ved stuetemperatur eller 8-24 timer på køl.
Efter hvil deles dejen op i 8 stykker, som sættes på en bageplade, brug evt. en ske dyppet i koldt vand eller dejskraber, hvis dejen er for fugtig at håndtere med hænderne.
Bag ved minimum 230 grader (varmluft) i 22-25 minutter afhængigt af din ovn.
Termokop, 592 ml., Insulated, Stål/Brushed Stainless, Klean Kanteen
299,00 kr.Termoflaske m/kop TKPro, 750 ml., Sort/Shale Black, Klean Kanteen
469,00 kr.Agar agar pulver
79,95 kr.Termoflaske m/kop TKPro, 750 ml., Stål/Brushed Steel, Klean Kanteen
469,00 kr.Rugbrød, 2 stk., Glutenfri, Mørkt surdejsbrød, Samsø Brød
95,00 kr.