Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Fiber-bolle, Glutenfri melblanding, Øko, Samsø Brød

60,00 kr.

400 g.

Glutenfri, økologisk og vegansk melblanding.

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Samsø Brøds Fiber-Bolle har et højt fiber- og protein indhold. Du får næsten samme næringsindhold som i deres fantastiske rugbrød. Du får dog luftigheden og strukturen som i deres lækre boller.

Tilsæt dit favorit krymmel og nyd en smagfuld, økologisk og naturligt glutenfri bolle.

Ingredienser

Indeholder: økologisk glutenfri havre, økologisk boghvedemel, økologisk majsmel, økologisk kartoffelmel, økologiske hampefrøskaller, økologisk linsemel, økologiske græskarkerner, økologisk rismel, økologisk quinoamel, økologiske loppefrøskaller, økologisk tørret rissur, salt og økologisk tørgær.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi, kJ 1.461, kcal 365 

Fedt, 8,2 g. 

– heraf mættede fedtsyrer, 0,6 g. 

Kulhydrat, 53,5 g. 

– heraf sukkerarter, 0,6 g. 

Kostfibre, 10,9 g. 

Protein, 13,5 g. 

Salt, 2,0 g.
 

Nettovægt 400 G

Hæld 5,5 dl. vand (ca. 35 grader) og melblandingen i en skål, og rør i 5 minutter, indtil dejen begynder at løsne sig fra skålens sider. Du kan enten bruge en håndmixer med dejkroge eller en røremaskine.

Saml dejen, og lad den hvile i skålen eller anden beholder i 1-2 timer ved stuetemperatur eller 8-24 timer på køl.

Efter hvil deles dejen op i 8 stykker, som sættes på en bageplade, brug evt. en ske dyppet i koldt vand eller dejskraber, hvis dejen er for fugtig at håndtere med hænderne.

Bag ved minimum 230 grader (varmluft) i 22-25 minutter afhængigt af din ovn.