Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Hygge-bolle, Glutenfri melblanding, Øko, Samsø Brød

60,00 kr.

400 g.
Glutenfri, økologisk og vegansk melblanding.

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Melblanding til en sødmefyldt og blød bolle med kanel/ingefær/kardemomme, der kan spises, som den er, men som også egner sig fantastisk til ost.

Ingredienser

Indeholder: økologisk glutenfri havre, økologisk majsmel, økologisk kartoffelmel, økologisk rismel, økologisk boghvedemel, økologisk rørsukker, økologisk tørret rissur, økologiske loppefrøskaller, salt, økologisk tørgær, økologisk kanel, økologisk ingefær og økologisk kardemomme.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi, kJ 1.458, kcal 348 

Fedt, 3,2 g. 

– heraf mættede fedtsyrer, 0,6 g. 

Kulhydrat, 68,8 g. 

– heraf sukkerarter, 9,5 g. 

Kostfibre, 5,4 g. 

Protein, 7,5 g. 

Salt, 0,4 g. 

 

Nettovægt 400 g.

Fremgangsmåde:

Hæld 5,5 dl. vand (ca. 35 grader) og melblandingen i en skål, og rør i 5 minutter indtil dejen begynder at løsne sig fra skålens sider. Du kan enten bruge en håndmixer med dejkroge eller en røremaskine.

Saml dejen, og lad den hvile i skålen eller anden beholder i 1-2 timer ved stuetemperatur, eller 8-24 timer på køl.

Efter hvil deles dejen op i 8 stykker, som sættes på bageplade, brug evt. en ske dyppet i koldt vand, eller dejskraber hvis dejen er for fugtig at håndtere med hænderne.

Bag ved minimum 230 grader (varmluft) i 22-25 minutter afhængigt af din ovn.