Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Let & Lækker – med det hele, Samsø Brød

60,00 kr.

Nettovægt 380 g.

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Sømsø Brøds bedste bud på en brødblanding til de dage, hvor det gerne må gå lidt hurtigt. Ikke alle dage egner sig til langtidshævning og i disse tilfælde kan deres blanding “Let & Lækker – med det hele” være din løsning.

En økologisk og naturligt glutenfri bolle der kan laves på godt 1 time inkl. hviletid og bagning – uden at gå på kompromis med smag eller ernæringsmæssigt indhold. Dejen kan dog uden problemer hvile i op til 12 timer inden bagning.

Du kan evt. tilføje din favorit topping i form af kerner og frø til bollerne inden bagning. Drys dem på eller vend forsigtigt bollen i toppingen inden du sætter den på bageplade.

 

Ingredienser

Indeholder: økologisk glutenfri havre, økologisk majsmel, økologisk kartoffelmel, økologisk rismel, økologisk boghvedemel, økologiske loppefrøskaller, økologisk chufamel, økologisk tørret rissur, økologiske chiafrø, salt og økologisk tørgær.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi, kJ 1.465, kcal 351 

Fedt, 3,9 g. 

– heraf mættede fedtsyrer, 0,7 g. 

Kulhydrat, 65,3 g. 

– heraf sukkerarter, 1,1 g. 

Kostfibre, 8,7 g. 

Protein, 7,8 g. 

Salt, 1,8 g. 


Bagevejledning:

Hæld 6,5 dl. vand (minimum 35 grader) og melblandingen i en skål og bland massen. Rør kraftigt i med en ske i ca. 1 minut indtil dejen begynder at løsne sig fra bund og skålens sider. Du kan også bruge en håndmixer med dejkroge eller en røremaskine.

Saml dejen og lad den hvile i skålen et lunt sted i minimum 30 minutter – dog vil bollerne få større smagsdybde ved længere hviletid. Efter hvil deles dejen op i 8-10 stykker, som sættes på en bageplade. Brug evt. en ske eller dejskraber dyppet i koldt vand, hvis dejen er for fugtig at håndtere.

Bag, afhængigt af din ovn, ved 220-230 grader (varmluft) i 24-26 minutter .