Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.
Vi sender ordren indenfor 1-3 dage
God kundeservice
Besøg vores butik i København N
60,00 kr.
400 g.
Glutenfri, økologisk og vegansk melblanding.
Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.
Vi sender ordren indenfor 1-3 dage
God kundeservice
Besøg vores butik i København N
En luftig og smagfuld bolle med solsikkekerner og chiafrø – Samsø Brøds’ bestseller. Bollen fungerer rigtig fint med en topping bestående af forskellige kerner og frø.
Melblandingen egner sig også godt som et helt brød, her er bagetiden ca. 55 minutter ved 200-210 grader.
Indeholder: økologisk glutenfri havre, økologisk majsmel, økologisk kartoffelmel, økologisk rismel, økologiske solsikkekerner, økologiske loppefrøskaller, økologisk tørret rissur, salt, økologiske chiafrø og økologisk tørgær.
Energi, kJ 1.501, kcal 359
Fedt, 6,7 g.
– heraf mættede fedtsyrer, 0,9 g.
Kulhydrat, 61,8 g.
– heraf sukkerarter, 0,9 g.
Kostfibre, 5,6 g.
Protein, 9,2 g.
Salt, 1,9 g.
Nettovægt 400 g.
Hæld 5,5 dl. vand (ca. 35 grader) og melblandingen i en skål, og rør i 5 minutter indtil dejen begynder at løsne sig fra skålens sider. Du kan enten bruge en håndmixer med dejkroge eller en røremaskine.
Saml dejen, og lad den hvile i skålen eller anden beholder i 1-2 timer ved stuetemperatur eller 8-24 timer på køl.
Efter hvil deles dejen op i 8 stykker, som sættes på en bageplade, brug evt. en ske dyppet i koldt vand, eller dejskraber, hvis dejen er for fugtig at håndtere med hænderne.
Bag ved minimum 230 grader (varmluft) i 22-25 minutter afhængigt af din ovn.