Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.
Vi sender ordren indenfor 1-3 dage
God kundeservice
Besøg vores butik i København N
95,00 kr.
Økologisk, glutenfri og vegansk.
Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.
Vi sender ordren indenfor 1-3 dage
God kundeservice
Besøg vores butik i København N
Samsø Brød’s bud på det klassiske danske ”rugbrød” – melblandingen er glutenfri, økologisk og fyldt med kerner.
Det er luftigt og saftigt, holder sig friskt på køkkenbordet i et par dage blot dækket med et klæde. Herefter kan det med fordel opbevares i plastpose.
Indeholder: økologisk glutenfri havre, økologiske solsikkekerner, økologisk rismel, økologisk boghvedemel, økologiske hørfrø, økologiske hampefrøskaller, økologisk tørret rissur, økologiske kartoffelmel, økologiske loppefrøskaller, salt og økologisk tørgær.
Energi, kJ 1.779, kcal 425
Fedt, 21,0 g.
– heraf mættede fedtsyrer, 3,8 g.
Kulhydrat, 39,9 g.
– heraf sukkerarter, 1,1 g.
Kostfibre, 10,0 g.
Protein, 14,8 g.
Salt, 2,5 g.
Nettovægt 820 g.
Til 2 stk:
Hæld 9 dl. lunkent vand og melblandingen i en skål, og rør i 5 minutter. Du kan enten bruge en håndmixer med dejkroge eller en røremaskine. Konsistensen skal være som havregrød. Fordel dejen i 2 smurte 1 liters forme.
Lad dejen hæve tildækket. 2-3 timer ved stuetemperatur eller 10-24 timer på køl.
Prik brødet godt, inden det sættes i en kold ovn og bag i ca. 2 timer ved 170-180 grader (varmluft). Prik evt. brødet igen efter 45 minutter.