Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.
Vi sender ordren indenfor 1-3 dage
God kundeservice
Besøg vores butik i København N
75,00 kr.
600 g.
Glutenfri, økologisk og vegansk melblanding.
Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.
Vi sender ordren indenfor 1-3 dage
God kundeservice
Besøg vores butik i København N
En fabelagtig melblanding som giver dig 9 store Sandwich-Boller. Tilsæt eventuelt din favorit topping. Perfekt til madpakken, panini eller focaccia. Økologisk og naturligt glutenfri.
Indeholder: økologisk boghvedemel, økologisk glutenfri havre, økologisk kartoffelmel, økologisk rismel, økologisk majsmel, økologiske chiafrø, økologiske loppefrøskaller, økologisk tørret rissur, økologiske solsikkekerner, salt og økologisk tørgær.
Energi, kJ 1.492, kcal 357
Fedt, 6,5 g.
– heraf mættede fedtsyrer, 0,9 g.
Kulhydrat, 59,7 g.
– heraf sukkerarter, 0,6 g.
Kostfibre, 8,8 g.
Protein, 9,4 g.
Salt, 2,4 g.
Bagevejledning:
Hæld 8,5 dl. varmt vand (35 grader) og melblandingen i en skål, og rør i 5 minutter, indtil dejen begynder at løsne sig fra skålens sider. Du kan enten bruge en håndmixer med dejkroge eller en røremaskine.
Fordel dejen i et stort firkantet fad eller bradepande. Lad den hvile i 1-2 timer ved stuetemperatur eller 8-24 timer på køl. Efter hvil vendes dejen ud på mel/kernedrysset bord og deles i 9 stykker som trykkes let med hånden, så de måler ca. 10×13 cm.
Sæt bollerne på en bageplade. Brug evt. en ske dyppet i koldt vand eller dejskraber, hvis dejen er for fugtig at håndtere. Bag ved 220-230 grader (varmluft) i 18-20 minutter afhængigt af din ovn.