Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Sandwich-bolle, Glutenfri melblanding, Øko, Samsø Brød

75,00 kr.

600 g.
Glutenfri, økologisk og vegansk melblanding.

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

En fabelagtig melblanding som giver dig 9 store Sandwich-Boller. Tilsæt eventuelt din favorit topping. Perfekt til madpakken, panini eller focaccia. Økologisk og naturligt glutenfri.

Ingredienser

Indeholder: økologisk boghvedemel, økologisk glutenfri havre, økologisk kartoffelmel, økologisk rismel, økologisk majsmel, økologiske chiafrø, økologiske loppefrøskaller, økologisk tørret rissur, økologiske solsikkekerner, salt og økologisk tørgær.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi, kJ 1.492, kcal 357

Fedt, 6,5 g. 

– heraf mættede fedtsyrer, 0,9 g. 

Kulhydrat, 59,7 g. 

– heraf sukkerarter, 0,6 g. 

Kostfibre, 8,8 g. 

Protein, 9,4 g. 

Salt, 2,4 g.

Bagevejledning:

Hæld 8,5 dl. varmt vand (35 grader) og melblandingen i en skål, og rør i 5 minutter, indtil dejen begynder at løsne sig fra skålens sider. Du kan enten bruge en håndmixer med dejkroge eller en røremaskine.

Fordel dejen i et stort firkantet fad eller bradepande. Lad den hvile i 1-2 timer ved stuetemperatur eller 8-24 timer på køl. Efter hvil vendes dejen ud på mel/kernedrysset bord og deles i 9 stykker som trykkes let med hånden, så de måler ca. 10×13 cm.

Sæt bollerne på en bageplade. Brug evt. en ske dyppet i koldt vand eller dejskraber, hvis dejen er for fugtig at håndtere. Bag ved 220-230 grader (varmluft) i 18-20 minutter afhængigt af din ovn.