Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Allergimedicin

Døjer du med allergier, og leder du derfor efter allergimedicin? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Frøken Øko har vi nemlig et varieret udvalg af allergimedicin fra blandt andet naturproducenten HayMax, som du kan bruge til effektiv pollenallergi behandling. Så tag endelig et kig her på siden, og find lige præcis det, du søger. Og skulle du have brug for hjælp eller have spørgsmål til vores produkter, står vi klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Produkter

 • HayMax Pure mod allergener

  99,00 kr.
 • HayMax Lavendel mod allergener

  99,00 kr.
 • HayMax Kids

  99,00 kr.
 • HayMax Aloe Vera mod allergener

  99,00 kr.

Allergimedicin fra anerkendte mærker

Kan du nikke genkendende til symptomer som kløende øjne, tilstoppet næse eller vejrtrækningsproblemer? Måske som følge af pollensæsonen? Så kan det være, at du lider af pollenallergi eller en anden form for allergi. Heldigvis finder du her på siden et alsidigt udvalg af allergimedicin, der dækker det behov, du måtte have. I udvalget finder du allergimedicin til både børn og voksne. Hvad end du søger et produkt til pollenallergi behandling eller et produkt til forebyggelse og bekæmpelse af allergener, så har vi lige præcis det, du skal bruge. Vi har en lang række produkter inden for naturmedicin, så du kan finde lige præcis det, du skal bruge.

I udvalget finder du blandt andet allergimedicin fra HayMax, der dækker over flere forskellige produkter mod allergener. Her er både noget til børn og voksne, ligesom produkterne også er med forskellige ingredienser. Til pollenallergi behandling kan du eksempelvis kigge nærmere på HayMax Pure eller HayMax Aloe Vera, som også kan bruges, hvis du er allergisk over for dyr. Her kan du også vælge udgaven med lavendel. Og hvis du døjer med forkølelse eller tilstoppet næse, kan du med fordel kigge nærmere på allergimedicin som Rhinodoron næsesprayen med Aloe Vera fra Weleda. Uanset hvilken allergimedicin du vælger, er du til enhver tid garanteret et produkt, hvor der er tænkt nøje over ingredienser og kvalitet. Derfor kan du også være sikker på allergimedicin af højeste kvalitet og økologiske ingredienser. Noget, der ikke kun er godt for dig, men også for miljøet.

Køb din allergimedicin hos Frøken Øko

Så hvis du døjer med allergener som pollenallergi, er allergisk over for dyr, har tilstoppet næse eller lider af en anden form for allergi, så kan du roligt kigge nærmere på udvalget af allergimedicin her på siden. Uanset hvad du søger, så har vi helt sikkert noget, der dækker dit behov. Derudover har vi også en række skånsomme, naturlige lægemidler til dig, der vil være ekstra god ved din krop.