Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Stofbind og -tamponer

Bindetamponer og tamponer er en vigtig del af mange kvinders månedlige hygiejnerutiner, men de kan også have en stor indvirkning på miljøet. De fleste bind og tamponer er fremstillet af en blanding af plastik og bomuld, hvilket betyder, at det tager år at nedbryde dem på lossepladsen. Hos Frøken Øko vil vi gerne være med til at tilbyde et alternativ til de traditionelle bind og tamponer – et mere naturligt og økologisk valg.

Produkter

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Et grønt alternativ til din intimpleje

Efterhånden som flere og flere mennesker bliver bevidste om vigtigheden af at leve bæredygtigt, er der også en stigende interesse for bæredygtige bind og tamponer. I modsætning til konventionelle bind og tamponer, som er fremstillet af oliebaserede materialer og ofte indeholder skadelige kemikalier, er bæredygtige bind og tamponer fremstillet af naturlige, biologisk nedbrydelige materialer som bambus eller hamp. De er også fri for syntetiske farvestoffer og duftstoffer, hvilket gør dem til et meget sundere valg for både dig og miljøet.

Desuden genererer den blegningsproces, der anvendes til at fremstille de velkendte hvide bind og tamponer, skadelige kemikalier, som kan forurene vandvejene. Det er en proces, vi hos Frøken Øko gerne vil gøre op med ved at tilbyde jer et bredt udvalg inden for intimpleje.

Ud over at være bedre for dit helbred og for planeten er bæredygtige bind og tamponer også meget mere behagelige at bruge, og de er mere skånsomme for din hud. Fordi de er fremstillet af naturlige materialer, ånder de bedre og forårsager ikke så meget irritation. Hvis du leder efter en måde at leve en mere bæredygtig livsstil på, er det et godt sted at starte, hvis du skifter til bæredygtige bind og tamponer.

Her du siden finder du et bredt udvalg af tamponer og bind i stof

Hvis du har mod på at vælge stofbind næste gang, du skal købe intimprodukter til at håndtere din menstruation, så har vi fundet de mest behagelige af slagsen. ImseVimse har nemlig lavet stofbind, der er 100% økologiske. Desuden er der tilføjet et tyndt lag PUL yderst, så der er helt lækagesikre. Stofbindene fås i en mini, mini/string, regular og night udgave.

Det samme mærke står også bag forskellige genbrugelige tamponer, som fås i en mini, heavy og regular udgave, så der findes en slags til dit behov. Desuden kan de købes i en neutral farve eller med blomsterprint, og de er lavet i 100% økologisk bomuld.

Vælg naturligt og bæredygtigt med Frøken Øko og køb dine genbrugelige intimprodukter her.