Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Solcreme børn

Vil du gerne passe bedst muligt på dit barns hud og beskytte dit barn mod solens skadelige uv-stråler? Så kan du med fordel tage et nærmere kig på denne side, hvor du finder vores store udvalg af økologisk solcreme til børn. Du kan blandt andet finde solcreme til baby og børn og lindrende olier til huden fra NaturligOlie.

Uanset årstid vil solbeskyttelse med solcreme til baby og børn være en rigtig god investering, da du derved kan sikre, at dit barns hud altid er beskyttet på bedste vis. Så tag endelig et kig her på siden og find lige præcis den solcreme til børn, der passer bedst til dit barn.

Produkter

 • Solcreme, KIDS, Spray SPF 30, Derma

  114,95 kr.
 • Sollotion Kids SPF30, Derma Eco

  114,95 kr.
 • Solcreme Baby, SPF 30, Derma

  129,95 kr.
 • Aftersun Aloe Vera, Kraes

  139,00 kr.
 • Solstift med SPF 30, Kraes

  149,00 kr.
 • Solbeskyttelse creme t/baby SPF50, bioregena

  149,95 kr.
 • Aloe Vera SPF 30 sollotion, børn, Avivir

  159,95 kr.
 • Solcreme til baby, Chamomile & Calendula, Faktor 30, Badger Balm

  179,00 kr.
 • Kraes solcreme, SPF 30

  189,00 kr.
 • Solbeskyttelse lotion m/spray KIDS SPF50, bioregena

  199,95 kr.
 • Solcreme KIDS SPF 50, Sensitive, Lavera

  229,95 kr.
 • Sunspray SPF50 KIDS sensitiv, Lavera

  249,95 kr.
 • Sol lotion SPF30 KIDS u/duft, Green People

  275,00 kr.

Solcreme til børn til både krop og ansigt

For bedst muligt at beskytte dit barn mod solen og uv-strålerne, er det vigtigt at beskytte både ansigtet og kroppen. Særligt for børn er det vigtigt med beskyttelse mod solen med solcreme til børn. Jo tidligere et barn udsættes for høje doser af uv-stråler og eventuelle solskoldninger, jo større er risikoen for senere at udvikle hudkræft desværre også. Derfor er det yderst vigtigt med solcreme til børn og solcreme til babyer. Ikke kun for at beskytte dem mod solen nu og her, men også for at beskytte dem på længere sigt.

Da børn opholder sig meget udenfor, er det netop også vigtigt hele tiden at sørge for, at de er bedst muligt beskyttet mod solens stråler og eventuelle solskoldninger med solcreme til børn. Børns hud er noget mere sart end voksnes hud, og derfor indeholder solcreme til børn ofte også en række ingredienser til netop at give en højere beskyttelse mod solens stråler, ligesom solcreme til børn typisk har en noget højere solfaktor. Og fordi solcreme til børn ikke beskytter 100% mod solen, er det vigtigt, at du husker at smøre dit barn ind i solcreme flere gange om dagen.

Skulle uheldet alligevel ske, og dit barn har fået solskoldninger, fører vi hos Frøken Øko også en række lindrende olier fra NaturligOlie samt aftersun til at lindre den solskoldede hud.

Stort udvalg af solcreme til baby og solcreme til børn

Hos Frøken Øko finder du derfor et stort udvalg af solbeskyttelse til familiens mindste, og uanset hvilket produkt du vælger, er du garanteret økologiske solprodukter, der ikke kun beskytter barnets hud, men også passer på barnets hud og vores miljø. Hvad end du vælger solcreme til børn, aftersun eller de praktiske sunsprays, får du et produkt, der lever op ti kravene for sikker beskyttelse til dit barn i solen.