Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Krystaldeodorant

Leder du efter en effektiv og herlig krystaldeodorant? Så er du på den helt rette webshop. Vi forhandler nemlig et væld af lækre varer, og de spænder bl.a. over krystaldeodoranter/crystal deo sticks, økologiske snacks, barer med økologisk shampoo og balsam, ting til hjemmet og diverse ting til babyer og småbørn.

Derfor er det oplagt at købe flere økologiske produkter her hos os.

Hos Frøken Øko går vi op i økologi, sundhed og velvære, og vi hjælper dig gerne på vej, hvis du er i tvivl om, hvilken krystaldeodorant, der er den rette til dig. Du kan renten ringe eller skrive til os for at få råd og vejledning, eller også kan du komme forbi vores fysiske forretning i København N.

Produkter

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hvad er specielt ved en krystaldeodorant?

Krystaldeodoranter kaldes også crystal deo sticks, da det er deres engelske betegnelse. I Danmark har vi dog ikke kun taget betegnelsen til os men også selve produktet. Krystaldeodoranter bliver mere og mere udbredte herhjemme, og det er ikke så mærkeligt, da der er mange fordele ved produktet.

En krystaldeodorant er nemlig drøj i brug, hvilket vil sige, at selvom prisen på en krystaldeodorant måske ser ud til at være højere, så rækker den længere og kan dermed sagtens konkurrere med andre deodoranter på markedet.

En anden ting, der er specielt ved krystaldeodoranter, er, at de ikke blot modvirker svedlugt, men at armhulen også vil være tør. Mange deodoranter er nemlig flydende, og du skal derfor vente på, at deodoranten tørrer på huden. Det er ikke tilfældet med en krystaldeodorant.

Fordele ved at købe crystal deo sticks hos Frøken Øko

Når du køber crystal deo sticks hos os, så kan du forvente hurtig levering. Vi ekspederer nemlig webordrer hurtigst muligt, og hvis den ønskede vare er på lager, kan du forvente, at vi sender den til dig inden for 1-3 dage.

Du kan benytte dig af vores brede sortiment her hos os både online og i vores fysiske forretning. Uanset hvor du handler økologiske produkter og varer såsom parfume uden kemi, så kan du forvente en god købsoplevelse. Vi glæder os til at betjene dig.