Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Babyrangler

Er du på udkig efter legetøj til dit barn, som kan være god underholdning, selv i de første måneder? Så kan babyrangler være et godt valg. Det fantastiske ved babyrangler er, at de er med til at stimulere dit barns forskellige sanser og motorik. Bemærk selv, hvordan du kan fange barnets interesse, hver gang babyranglen bevæges og kommer med en lyd.

Produkter

 • Gribe-lege ring af træ perle, Grimm’s

  139,00 kr.
 • Gribe-lege rangle af træ, pastel, Grimm’s

  145,00 kr.
 • Gribe-lege rangle af træ, natur, Grimm’s

  145,00 kr.
 • Gribe-lege rangle af træ, regnbue, Grimm’s

  155,00 kr.

Find et skønt udvalg af babyrangler hos Frøken Øko

Hos Frøken Øko har vi sørget for, at du kan finde et spændende udvalg af babyrangler. Og hvad end du er til en baby rangle hæklet i fine farver eller en baby rangle i træ, så finder du det i vores sortiment.

Uanset hvilken rangle du ender med at vælge, så bliver den uden tvivl et hit. Derfor ses netop dette stykke legetøj også i nærmest alle småbørnsfamilier. Det er nemlig en skøn måde, dit helt lille barn kan underholdes på – samtidig med at både høre- og følesansen stimuleres. Det er uanset, om det er derhjemme, når I er ude, eller måske når I skal ud at køre. Det kan nemlig være guld værd at trække legetøj frem, som kan tiltrække lidt opmærksomhed.

Shop babyrangler i gode materialer her på siden

Når du shopper babyrangler her på siden, kan du se frem til at købe rangler i gode materialer. Vi forhandler derfor også rangle fra Hevea i naturgummi. Du kan derfor også lade dit barn lege med en rangle velvidende om, at den ikke indeholder skadelige kemikalier eller andet. Hevea er et af de brands på markedet, som er mest kendt for deres produkter i naturgummi. Derfor har vi naturligvis også sørget for, at du kan finde dem hos os.

Ønsker du at få fingrene i en baby rangle i træ eller en baby rangle, som er hæklet, så kan du selvfølgelig også se frem til en rangle i høj kvalitet. Det, vil du også opleve, kendetegner vores sortiment, hvad end du leder efter noget til dit barn eller måske til dig selv. Gå derfor gerne på opdagelse i vores sortiment.