Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Shampoobar og conditionerbar

En bedre mulighed for sundt hår er at bruge naturlige, økologiske shampoo- og balsambarer. Disse produkter er skånsomme mod håret og hovedbunden, og de er fri for skrappe kemikalier. Desuden er de nemme at transportere og holder længere end flydende shampoo og balsam. Så hvis du er på udkig efter en sundere måde at vaske dit hår på, så forsøg dig med de faste shampoo- og balsamprodukter.

Produkter

 • Ben & Anna Love Soap, Oriental Magic, Shampoo & Shower Bar

  59,00 kr.
 • Ben & Anna Love Soap, Elmswood, Shampoo & Shower Bar

  59,00 kr.
 • Shampoo bar m/propolis, blok, Spøttrup Bigård

  65,00 kr.
 • Shampoo (blok) m/rasul ler & ylang ylang, ISANGS

  138,00 kr.
 • Shampoo (blok) m/neem, teatree & eukalyptus, ISANGS

  138,00 kr.
 • Shampoo (blok) m/grønt ler & cedertræ, ISANGS

  138,00 kr.
 • Shampoo (blok) m/sæbenødder u/ duft, ISANGS

  138,00 kr.

Forsøg dig med økologiske shampoobars og conditionerbars

Leder du efter et sundt og bæredygtigt alternativ til din konventionelle shampoo og balsam? Kig ikke længere end til shampoo og balsambarer! Disse solide barer er lavet med helt naturlige ingredienser og er helt fri for skrappe kemikalier. De er skånsomme mod hovedbunden og håret, og de er også miljøvenlige, da de ikke kræver nogen emballage. Desuden er de supernemme at bruge – du skal bare skumme dem op i brusebadet og skylle dem ud! Shampoo og balsambars er en fantastisk måde at droppe de skadelige ingredienser i din nuværende hårplejerutine på, og de vil helt sikkert få dit hår til at se godt ud og føle sig godt tilpas.

Shampoo- og balsambarer er ved at blive et populært alternativ til de traditionelle flydende produkter. I modsætning til deres flydende modstykker er bars fri for syntetiske duftstoffer, parabener, sulfater og andre skrappe kemikalier. De er også veganske og skabt uden dyreforsøg. Desuden er shampoobars og balsambars mere bæredygtige end flydende produkter, fordi de producerer mindre affald. Bars holder længere end flasker med shampoo og balsam, og de kan nemt transporteres uden at lække. Efterhånden som flere mennesker bekymrer sig om deres hårs sundhed og miljøet, vil shampoo og balsam i bars sandsynligvis blive endnu mere populære.

Se Frøkens Økos udvalg af de miljøbevidste bars her på siden

Et af de skønne og lækre mærker vi fører hos Frøken Øko er Friendly Soap, som laver forskellige shampoobars. De fås med lavendel & geranium, lavendel & tea tree og en helt uden dugt. De er naturlige og baseret på castorolie, som er fyldt med sunde fedtsyrer og vitaminer, der tilfører fugt og næring til dit hår samt har en genopbyggende og helende virkning.

Care Soap laver nogle fantastiske økologiske shampoo bars, som er både til kroppen og håret. De er både biodynamiske, håndlavet og skabt efter koldforsæbningsmetoden.  Shampoo & body wash baren fra Care Soap indeholder æselmælk og fås med henholdsvis argan & ylang-ylang og mineralsk ler og jojoba. Find din yndlingsbar her på siden!