Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Køb graviditetstest

Er du på udkig efter graviditetstests? Her hos Frøken Øko kan du købe dine graviditetstest i al fortrolighed, og hurtigt få svar på om hvorvidt du er gravid eller ej.

Som kvinde, så er det ofte rart at have nogle graviditetstest på lager. Hvis ikke du allerede har nogle liggende, så kan du hurtigt få adgang til dem gennem vores webshop. Køb graviditetstesten hos os, og så afsender vi inden for 1-3 hverdage, så du hurtigt har produktet mellem hænderne.

De graviditetstests, som du kan købe her hos Frøken Øko, har en høj sikkerhedsprocent, og du vil derfor sjældent opleve, at testen enten viser falsk negativ eller falsk positiv. Det kan derfor godt betale sig at købe graviditetstesten hos os.

Produkter

  • Graviditets te, Øko, Baby Bio

    65,00 kr.

Køb din graviditetstest online

Der er mange spørgsmål forbundet med graviditet – og ikke mindst graviditetstest. Dette kan fx være, hvor sikre testene er, samt hvor hurtigt man kan teste for svar. Disse spørgsmål vil du altid kunne finde svar på i indlægssedlen, når du køber graviditetstest.

Køb af graviditetstest er en privat sag. Derfor kan det også være at foretrække at købe graviditetstests online fremfor i en fysisk butik. Hvordan den enkelte graviditetstest virker, kan du se ved at klikke ind for at se flere informationer om den, men uanset hvad, så anbefaler vi, at du læser den medfølgende vejledning grundigt, sådan at du sikrer dig, at du tager graviditetstesten korrekt.

Tag hul på graviditeten allerede nu

Går du og drømmer om en baby i maven? Så kan det næste skridt være at kigge videre i vores sortiment. Her finder du nemlig et udvalg af forskellige helseprodukter særligt henvendt til gravide – her kan vi især anbefale vores gravid te, som hverken indeholder sukker, koffein eller kunstige farve- og smagsstoffer. Foruden gravid te forhandler vi også hygiejneprodukter og efterfødselsbind, som kan komme til stor nytte.

Netop fordi vi har sådan et stort udvalg af økologiske varer og andre produkter, som også er miljøvenlige, så kan du få eller bibeholde den gode samvittighed, når du køber varer hos os. Køb graviditetstests og andre produkter til gravide lige her hos Frøken Øko. Vi forhandler et stort udvalg af helseprodukter, og er altid behjælpelig med rådgivning. Kontakt os for god rådgivning.