Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Hårfjerning & Aftershave

Er du på udkig efter produkter til en effektiv og nem hårfjerning? Så er du landet det helt rigtige sted! Hos Frøken Øko finder du nemlig lige her på siden et stort udvalg af produkter til hårfjerning. Produkter, der tæller både økologisk barbersæbe, skrabere, voks og meget mere, som du kan bruge til at sikre en god barbering. Vores udvalg af nøje udvalgt med et fokus på naturlige, milde og økologiske produkter, så du er sikker på hårfjerning helt uden unødvendige kemikalier.

Herunder kan du se vores udvalg af produkter og blive klogere på, hvilken metode til hårfjerning der passer bedst til dig.

Produkter

 • Barberblade, dobbeltsidet, Shark, Isangs

  16,00 kr.
 • Men’s Gentle Shaving Foam, Lavera

  69,95 kr.
 • Barbersæbe, fast m/Frankincense, Isangs

  99,00 kr.
 • Barbersæbe, fast m/cedertræ, Isangs

  99,00 kr.
 • Aftershave Tonic m/frankincense, ISANGS

  134,00 kr.
 • After Shave Balm, Weleda

  169,00 kr.
 • Barberskraber, dobbeltsidet i krom & stål, Isangs

  350,00 kr.

Typer af hårfjerning

Når det kommer til hårfjerning, findes der efterhånden en masse forskellige metoder. Hvilken metode, du skal vælge, kommer helt an på, hvilken form for hårfjerning du er mest til. Ønsker du et resultat nu og her, vil du gerne undgå stride hår, eller leder du efter den mest økologiske metode? Uanset hvilken type hårfjerning du vælger, vil det altid være en god ide også at investere i en god bodylotion til at fugte og pleje huden efter, men også gerne dagligt. Ligeledes er det også en god ide at bruge en body scrub et par gange om ugen for at fjerne snavs og døde hudceller samt stimulere hudens blodcirkulation. Er du mere til enkle, rene produkter, har vi gode, økologiske olier, som du nemt kan anvende på huden efter badet.

Hvis du ønsker en løsning, der virker nu og her, kan du med fordele vælge barbering med en almindelig skraber. Denne metoder fungerer godt til både ben, armhuler og bikinilinje, og det er her vigtigt, at du husker at bruge barbersæbe, for at mindske skader og irriteret hud, ligesom du også bør bruge en aftershave eller gel til at køle og berolige huden efterfølgende. Her kan du med fordel også bruge hårfjerningscreme, hvis du gerne vil undgå barbering med en skraber. Du får stadig et nemt og hurtigt resultat, men her sker hårfjerningen i stedet via en kemisk proces.

Ønsker du derimod et resultat med en længere holdbarhed, bør du vælge voks. Her bliver hårene revet ud med roden, og resultatet holder i op til fire uger. Det gode ved voks er, at hårsækkene med tiden går i dvale, og så får du også en blødere og mindre hårvækst. Det samme gør sig gældende, hvis du i stedet vælger hårfjerning med sugaring. Det fungerer lidt på samme måde som voks, men er i stedet 100% økologisk, hvorfor denne metode er særligt god til sensitiv hud, eller hvis du har allergier.

Effektiv hårfjerning med produkter fra Frøken Øko

Hos Frøken Øko finder du alt, hvad du skal bruge til din hårfjerning. Hvad end du er mest til barbering eller hellere vil bruge voks, så har vi det hele og mere til i vores udvalg af produkter. Her finder du således både skrabere, økologisk barbersæbe, voks og tilbehør, så du kan få en god og effektiv hårfjerning – helt uden brug af kemi og andre skadelige tilsætningsstoffer.