Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Insektmiddel

Skadedyr og insekter er ofte til rigtig stor gene for mange, og ofte kan de også være rigtig svære at slippe af med igen, når de først er kommet. For at hjælpe dig af med insekter tilbyder vi hos Frøken Øko et stort udvalg af insektmidler til bekæmpelse af blandt andet fluer og møl. Dette kan du gå på opdagelse i lige her på siden, og vi har helt sikkert også det insektmiddel, du skal bruge.

Produkter

 • Fly Spiral/Flue fælde, 4 stk, A Green Way

  24,95 kr.
 • Fluefanger t/vinduet, A Green Way

  29,95 kr.
 • Cedertræ kugler, natural

  69,00 kr.
 • Cedertræ kugler, m/lavendel

  69,00 kr.
 • Cedertræ plader m/lavendel

  69,00 kr.
 • Cedertræ blok u/duft

  69,00 kr.
 • Cedertræ ringe u/duft

  69,00 kr.
 • Cedertræ ringe m/lavendel

  69,00 kr.
 • Cedertræ plade & krog m/lavendel

  69,00 kr.
 • Cedertræ plade & krog u/duft

  69,00 kr.
 • Lavendelposer i lærred, 4 stk

  99,00 kr.
 • Insektspray, Green Protect

  124,95 kr.
 • Duftpose m/cedertræ, 5-pak

  200,00 kr.

Bekæmp insekter med insektmiddel

Vi ved, hvor irriterende det kan være med insekter i både hjem og haven, og hvor svære de nogle gange kan være at bekæmpe. Derfor forhandler vi en masse forskellige insektmidler, så du kan komme de irriterende insekter til livs. I vores udvalg finder du således både insektmiddel, duftposer og insektfælder til eksempelvis fluer, der hjælper dig med at få bekæmpet de forskellige insekter. Det særlige ved vores sortiment af insektmidler er, at uanset om du vælger insektmiddel eller insektfælde, så er alle produkter fremstillet af bæredygtige materialer, så du kan være med til at passe på miljøet.

Døjer du eksempelvis med møl i skuffer, skabe eller andre steder i dit hjem, kan du med fordel kigge nærmere på et insektmiddel som cedertræsplader. Møl bryder sig nemlig ikke om lugten af cedertræ, hvorved du kan bekæmpe møl ved at lægge en af disse plader i skuffen eller hænge pladen op rundt omkring i din bolig. Samtidig er dette insektmiddel helt uden kemiske tilsætninger, hvilket gør det til et godt alternativ til de kemisk fremstillede mølkugler. Og har du problemer med fluer, kan du kigge nærmere på udvalget af insektfælder. Dette insektmiddel er både nemt og effektivt at anvende, samtidig med at det er sikkert, idet det er helt fri for pesticider. Du kan også kigge nærmere på et insektmiddel såsom vores duftposer, der effektivt beskytter dit hjem mod skadedyr og insekter, samtidig med at det er er et godt alternativ til kemisk fremstillede insektmidler.

Måske har du fundet kilden til insektproblemet? Så se vores udvalg af miljøvenlige rengøringsmidler, så du kan få vasket området helt til bunds.

Naturligt insektmiddel hos Frøken Øko

Hvis du gerne vil beskytte dit hjem bedst muligt mod insekter og skadedyr og samtidig gerne vil benytte dig af sundere alternativer til kemisk fremstillet insektmiddel, kan du med fordel kigge nærmere her på siden, hvor du finder vores udvalg af insektmidler. Vi har helt sikkert også det insektmiddel, du søger. Er du derimod på udkig efter insektbeskyttelse til kroppen, eks. mod myg, så tag et kig på vores myggebeskyttelse.