Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Kundeservice

Du er altid velkommen til at skrive, såfremt du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan – og allersenest inden for 48 timer.

kundeservice@froekenoeko.dk

Hvis din henvendelse vedrører en bestilling på vores webshop, skal du også skrive til ovenstående mail.

Vores medarbejdere i butikken har ikke indflydelse på ordrer og bestillinger på webshoppen, så de kan ikke hjælpe, hvis du ringer til vores hovednummer.

Har du har brug for at blive ringet op, så send ligeledes en mail til vores kundeservice, så klarer vi også dette.

Hvis du synes, der mangler et produkt, så skriv endelig til os på kundeservice@froekenoeko.dk – Måske er det noget, vi kan indføre i sortimentet eller bestille hjem til din ordre ????

Ris/ros og klager

“Har du ris, sig det til mig og giv mig en chance for at ændre det. Har du ros, sig det til andre og lad det sprede ringe i vandet.”

Hvis du har ris eller noget at klage over, vil vi meget gerne vide det – Kun på den måde kan vi ændre det. Du bedes skrive til kundeservice@froekenoeko.dk. Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe og give den bedste service og vil derfor meget gerne vide, hvis vi skal gøre noget anderledes.

Ros modtager vi selvfølgelig også gerne, dog ser vi hellere, at denne bliver spredt – fx på vores Facebookside www.facebook.com/froekenoeko.dk med en kommentar eller “stjernevurdering” eller blot en mundtlig overlevering til dem, du møder på din vej ❤️