Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Parfume uden kemi

Ønsker du også at undgå kan undgå kemi og andre skadelige stoffer? Parfume uden kemi er noget af det, vi brænder for her hos Frøken Øko, og derfor kan du altid forvente, at vi har et godt udvalg af kemifri parfume.

Vi har fokus på både naturlige og økologiske parfumer, og det indebærer, at mange – for ikke at sige alle – de produkter vi forhandler er mindst én af delene. Parfume uden kemi er vejen frem for dem, der gerne vil skåne både sig selv og miljøet.

Blot fordi du vælger en parfume uden kemi, så betyder det ikke at kvaliteten er nedprioriteret. Tværtimod.

Produkter

  • Lord Have Mercy, Herbal Salvation

    125,00 kr.
  • Perfume oil, Yule, Herbal Salvation

    160,00 kr.
  • Perfume oil, Into The Woods, Herbal Salvation

    175,00 kr.

Skøn og sund med parfume uden kemi

Når du bruger både en antiperspirant deodorant og en parfume uden kemi, har du alle forudsætninger for at dufte skønt og være sund. Selvom du måske går i bad hver dag, kan du stadig komme til at svede, og parfume uden kemi er en optimal måde at modvirke svedlugt på.

Deodoranter og parfume uden kemi er nemlig et nødvendigt supplement til en sund og velsoigneret krop for mange.

Det er dog vigtigt at pointere, at parfume uden kemi også kan forårsage en allergisk reaktion. De bestanddele, der findes i naturlige ting såsom blomster, bark og rødder, kan godt give allergi. Derfor anbefaler vi, at du kigger på ingredienslisten, inden du beslutter dig, så du ved, om den pågældende parfume uden kemi indeholder et stof, som du er allergisk over for.

Vi forhandler også økologiske parfumer

At en parfume er kemifri er ikke ensbetydende med, at den er også er økologisk. Men da vi forhandler både kemifri parfume og økologisk parfume, kan du sagtens finde produkter her hos os, som både er godefor krop, sjæl og natur. Nogle af de produkter vi forhandler, er både økologiske og uden kemi.

Køb parfume uden kemi hos Frøken Øko

Vi elsker at betjene vores kunder, og du kan altid forvente en god kundeservice både på vores webshop og i vores fysiske forretning. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at skrive eller ringe til os. Det kan du gøre på hhv. kundeservice@froekenoeko.dk og 32 11 22 00.