Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Baby creme

Din babys hud kan have brug for ekstra pleje og beskyttelse, og hvis du gerne vil pleje din babys hud bedst muligt, kan du med fordel tage et kig her på siden. I denne kategori har vi nemlig samlet vores nøje udvalgt sortiment af alt inden for baby creme og baby salve, så du kan passe godt på din babys hud – og samtidig gøre det med god samvittighed. For alle produkterne her hos Frøken Øko er nemlig økologiske og indeholder kun 100% naturlige ingredienser, der er sunde for både din baby og for miljøet.

Produkter

 • Calendula Nappy Change Cream Baby & Child Zink salve, Weleda

  79,00 kr.
 • Baby glade læber m/havre & mango, Kraes

  84,00 kr.
 • Babysalve, Urtegaarden

  89,00 kr.
 • Babyolie, Urtegaarden

  99,00 kr.
 • Glade kinder m/havre & mango, Kraes

  124,00 kr.
 • Økologisk Babyolie, 100 ml., Naturligolie

  165,00 kr.
 • Pladsholder

  Baby balm m/havre & kokos, 100 ml., Kraes

  169,00 kr.
 • Pleje & massageolie m/abrikos & baobab, Kraes

  169,00 kr.
 • Alt i en olie, RÂR Natur

  229,00 kr.
 • Økologisk Babyolie, 235 ml., Naturligolie

  275,00 kr.

Plej din babys hud med baby creme og salve

Når det kommer til god babypleje, så har babyer ofte tendens til hurtigere at få tør hud, hvorfor de ofte har brug for mere fugt til huden end voksne. Det kan eksempelvis være om vinteren, hvor huden har større tendens til at blive tør. Det kan også være ansigtet, der ofte bliver udsat for lidt af hvert, hvis babyen er meget udenfor. Det kan også være numsen, der kan være rød og derfor have brug for ekstra pleje. Hos Frøken Øko kan du finde baby salve og cremer til alle behov og alle dele af babyens krop, så du kan pleje den bedst muligt. Fælles for alle baby cremer og baby salver er, at de er specielt udviklet til babyens sarte hud. Vi fører også et lækkert udvalg af naturlige børneshampooer, der er skånsomme og til alle aldre,

Vi har baby creme fra nogle af de bedste mærker inden for pleje til babyer, som du alt sammen kan gå på opdagelse i lige her på siden. Om du søger baby creme til babyens ansigt, er på udkig efter Kraes til baby eller har brug for en fugtgivende baby salve, så finder du det her hos. Vi fører blandt andet produkter inden for baby creme fra mærker som Kraes Baby, Weleda, Pure Nature og Urtegaarden.

Se udvalget af baby creme hos Frøken Øko

Hvad end du søger en baby creme, en baby salve eller et produkt fra Kraes til baby, kan du være helt sikker på at finde det blandt vores udvalg lige her på siden. Vi har alt lige fra massageolie, bodylotions og tand gel til solcreme og tryllesalver, så der er noget til ethvert behov. Så tag endelig et kig her på siden og find den baby creme eller den baby salve, der passer til din babys hud. Vil du have endnu flere lækre produkter til din baby? Så tag et kig blandt vores lækre udvalg af babytilbehør.