Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Økologisk sutteflaske

En god og praktisk sutteflaske kan være uundværlig at have ved hånden, når der er små børn i familien. Derfor finder du også en række økologiske sutteflasker hos Frøken Øko. Vi har samlet flasker fra mærker som Klean Kanteen, Hevea og Natursutten, så du kan tage de bedste varianter i brug i den periode, hvor dit barn drikker enten modermælk eller modermælkserstatning. Vores økologiske sutteflasker kan naturligvis også bruges til at drikke vand af.

Produkter

 • Ring til sutteflaske, Klean Kanteen

  18,00 kr.
 • Havregrød til baby, Holle

  35,95 kr.
 • 20%

  Flaskesut, Slow-flow, 0-6 mdr., Klean Kanteen

  Original price was: 65,00 kr..Current price is: 52,00 kr..
 • 20%

  Flaskesut, Medium flow, 6+ mdr., Klean Kanteen

  Original price was: 65,00 kr..Current price is: 52,00 kr..
 • 20%

  Flaskesut, Fast flow, 9+ mdr., Klean Kanteen

  Original price was: 65,00 kr..Current price is: 52,00 kr..
 • Flaskesutter, Fast Flow, 2-pak, Fra 6 mdr., Natursutten

  72,50 kr.
 • Flaskesutter, Slow Flow, 2-pak, Fra 6 mdr., Natursutten

  72,50 kr.
 • Tilskudsblanding Gedemælk Basis 2 -fra 6 mdr., Holle

  154,95 kr.
 • Sutteflasker, glas 2-pak, 120ml., Hevea

  190,00 kr.
 • Sutteflasker, glas 2-pak, 240ml., Hevea

  211,00 kr.
 • Sutteflasker, glas 2-pak, 240ml., Natursutten

  211,00 kr.

Find praktiske og økologiske sutteflasker hos Frøken Øko

Som kunde hos Frøken Øko kan du se frem til at finde praktiske sutteflasker uden kemi. Det vil du især opleve i materialet, som flaskerne er lavet af. F.eks. kan du få fingrene i flaskedele, der er lavet af laboratorieglas og rustfrit stål. Det betyder, at du kan få gavn af en økologisk sutteflaske i en god portion tid fremadrettet. Der er nemlig tale om holdbare materialer. Ser vi på selve den sutten på den økologiske sutteflaske, så kommer de i forskellige faconer, og så er de med slow-flow, der gør dem ekstra behagelige at drikke af. Dit barn vil nemlig opleve, at der hverken kommer for meget eller for lidt mælk ud af flasken.

Sutteflaskerne i vores sortiment er desuden også økologiske. Hvis du derfor ønsker en økologisk sutteflaske uden kemi, så kan du se frem til det. Vores varianter er nemlig uden både PVC, BPA, ftalater og andre skadelige ting, du ikke ønsker, der skal være i berøring med dit barn.

Vi forhandler økologiske sutteflasker i forskellige størrelser

I vores sortiment af økologiske sutteflasker har vi sørget for, at du kan vælge sutteflasker uden kemi i forskellige størrelser. Du kan derfor også handle en økologisk sutteflaske ind, som passer til den mængde mælk, som dit barn skal have ved hvert måltid. Og endnu vigtigere er også, at du kan tilpasse sutten til barnets alder. Varianterne, du finder her, passer typisk i alderen 0-6 måneder og fra 6 måneder og op.

Vær gerne opmærksom på, at det ikke er alle vores økologiske sutteflasker, som tåler at komme i mikrobølgeovnen. Til gengæld tåler flere af varianterne at komme i opvaskemaskinen, så du kan få dem ekstra godt rengjort fra gang til gang.

I vores sortiment finder du desuden også økologisk modermælkserstatning.