Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Økologisk styling med hårvoks, -spray m.m.

Når snakken falder på økologisk hårstyling, så kan vi sagtens være med. Vi forhandler nemlig et stort udvalg af hårprodukter, og det omfatter bl.a. også økologisk hårvoks, – mousse, spray og meget mere. Et godt stylet hår kræver god pleje. Derfor forhandler vi selvfølgelig også økologisk shampoo og hårkure samt skånsomme hårfarver. Så hvis du gerne vil pleje dit hår skånsomt, så er du kommet til det rette sted.

Vi forhandler også mange andre produkter til personlig pleje foruden økologisk hårvoks. Du kan blandt andet finde parfumer uden kemi, æteriske olier samt meget, meget mere.

Da vi sætter en ære i at have et bredt udvalg af økologiske og kemifri produkter, er vi på den måde med til at skåne både dig og miljøet.

Produkter

  • Styling serum m/quinoa & avocado, Green People

    159,00 kr.
  • Sea Mist hårspray havsalt og lavendel, John Masters

    260,00 kr.

Smarte frisurer uden dårlig samvittighed 

Hvis du vælger økologisk hårvoks og andre økologiske og miljøvenlige produkter, så kan du sagtens pleje dig selv og din krop, uden at det går udover samvittigheden. Der er nemlig ingen grund til at lade være med at sætte håret for miljøets skyld, da der i dag er mange muligheder for at vælge økologiske og kemifri produkter og i stedet vælge de naturlige og bæredygtige. 

Vores webshop er alsidig, og du kan sagtens supplere indkøb af økologisk hårstyling med andre produkter. Der er nemlig ingen der siger, at du skal nøjes med at købe økologisk hårvoks. Når du er færdig med at forkæle dig selv og dit hår ved at sætte en smart frisure, så kan du med fordel kigge videre i vores sortiment.  

Køb økologisk hårvoks hos Frøken Øko 

Vi står klar til at ekspedere din ordre, og hvis du bestiller økologisk hårvoks tidligt nok på dagen – og varen er på lager – så kan du forvente, at vi sender varen samme dag. Overordnet set sender vi varer af sted inden for 1-3 dage, men alt afhængigt af travlhed og tilgængeligheden af den enkelte vare, så kan det tage kortere eller længere tid. Vi giver 14 dages fortrydelsesret på ubrugte varer. 

Du er velkommen til at komme forbi vores fysiske forretning i København N. Hvis du har spørgsmål om f.eks. økologisk hårvoks, kan du sende os en mail på kundeservice@froekenoeko.dk. Alternativt kan du ringe på telefonnummer 32 11 22 00.