Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Miljøvenlig madopbevaring

Sund, økologisk, bæredygtig, miljøvenlig og genanvendelig madindpakning. Det er alt sammen ord, der er meget vigtige for os her hos Frøken Øko. Vi bestræber os på at kunne levere miljøvenlige alternativer til alle danskerne. Derfor vil du også kunne finde et varieret udvalg af miljøvenlig madopbevaring, som både skåner miljøet og passer bedst muligt på dem, der spiser maden.

Derfor kan du regne med, at vi forhandler miljøvenlig madopbevaring, der i nogle tilfælde er genanvendelig. Vi går højt op i madopbevaring uden kemi, og derfor forhandler vi et nøje udvalgt sortiment af produkter inden for netop miljøvenlig madopbevaring.

Produkter

 • Pure Lunchbox Snackbox

  53,00 kr.
 • Pure Lunchbox Cube

  159,00 kr.
 • Pure Lunchbox Oval incl. snackbox

  189,00 kr.
 • Termo The kande, 500 ml., Pulito

  199,00 kr.
 • Pure Lunchbox 3-i-1 regular

  219,00 kr.
 • Pure Lunchbox 3-i-1 Large

  279,00 kr.

Hvilke fordele er der ved miljøvenlig madopbevaring?

Det er ikke blot den fordel, at miljøvenlig madopbevaring skåner miljøet bedst muligt, der er værd at overveje, når du køber madopbevaring uden kemi. Du får nemlig også selv flere fordele, da du derved undgår skadelig kemi, som du indirekte indtager ved at spise mad, der har været pakket ind i plastikbokse eller anden opbevaring til mad.

En yderligere fordel, der følger af at undgå skadelig kemi, er også, at du undgår at bekymre dig. Når du ved, at din miljøvenlige madopbevaring, som du har købt hos os, er sund både for dig og for miljøet, er der minimal risiko for at indtage skadelige stoffer via opbevaringen. Sund og god, miljøvenlig madopbevaring er nemlig ikke blot velegnet til madvarer, men lever også op til ekstra skrappe krav om bæredygtighed og minimal brug af kemi.

Bekæmp madspild med miljøvenlig madopbevaring

Det er alfa og omega at have den rette miljøvenlige madopbevaring i hjemmet. På denne måde kan du nemlig gemme resterne og pakke ned til madpakken. Du kan også sortere i dine madvarer med miljøvenlig madopbevaring, og på denne måde skabe et godt overblik i køleskabet og grøntsagsskuffen.

Vi danskere smider utroligt meget mad ud årligt. Dette kan vi heldigvis nedkæmpe gevaldigt, hvis vi husker at pakke resterne ned i rette tide, så det ikke går ud over kvaliteten.

Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med kyndig vejledning og rådgivning.