Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Om Frøken Øko

Velkommen til Frøken Øko 💚

Frøken Øko er en helsekostbutik beliggende i midten af ydre Nørrebro, nærmere bestemt på Heimdalsgade 14, kld., 2200 Kbh N.

Det hele tog sin begyndelse i et lille lokale på Heimdalsgade i marts 2018. Ideen bag forretningen var at finde de plejeprodukter, der reelt er økologiske med en økologiprocent på mere end bare 10% og uden et indhold af skadelige stoffer. Denne målsætning bundede i et ønske om at passe så godt som muligt på vores jord. Frøken Øko blev startet af Perle Lassen, som også den dag i dag er indehaver af butikken.

Visionen hos Frøken Øko var fra start at føre et udvalg af gode urteprodukter, naturlige olier og økologiske madvarer, og vores kunder kom samtidig med mange ønsker til varerne på hylderne, så det hele tog hurtigt fart. Helt fra begyndelsen har vi haft de bedste kunder, som har bakket os op og spredt ordet, så endnu flere fik øjnene op for vores lille forretning.

Sortimentet voksede hurtigt støt, og det samme gjorde behovet for mere plads. Derfor udvidede vi og flyttede til mere rummelige lokaler længere nede ad gaden på hjørnet af Heimdalsgade og Mimersgade, lige over for Den Sorte Plads. Det er også her, du finder os i dag. Ved at råde over flere kvadratmeter til både forretning og lager kunne vi åbne en webshop, så vi også er i stand til at levere til de kunder, der ikke befinder sig i nærheden.

En helsekostbutik med omtanke

I vores webshop såvel som i vores fysiske butik finder du blandt andet kosttilskud, veganske og biodynamiske produkter, skønhedspleje, specialvarer, økologiske mad- og drikkevarer, legetøj, gaver og rigtig meget andet. Vi bestræber os på, at vores varesortiment skal rumme rene produkter, og at firmaerne bag dem har en historie, som er værd at fortælle videre og er til at stå inde for. Samtidig forhandler vi produkter, som er produceret af små, selvstændige virksomheder, så vi på den måde kan hjælpe andre godt på vej i deres drømme. Derfor vil du også kunne finde unika og ukendte mærker i vores sortiment.

Uanset hvem du møder i vores fysiske butik eller gennem vores webshop, så kan du være sikker på, at vi er klar til både en hyggesnak og til at give dig kyndig vejledning. Frøken Øko er kendetegnet ved en behagelig atmosfære og god tid til den enkelte. Butikken er bygget op med genbrugsmøbler, og interiøret er hjemmelavet. Gavekurve bliver pakket ind i papir og kasser fra vores varelevering, ligesom bånd og pynt også er genbrug. Når du bestiller varer i vores webshop, så bliver de pakket, så de kan klare turen, og dette sker ligeledes i genbrugskasser. Den bæredygtige tankegang med fokus på at få mest muligt ud af vores ressourcer skinner derfor igennem i både vores sortiment og i håndteringen af ordrerne.

Hvis du søger en vare, vi ikke har på hylderne eller på webshoppen, så er du altid velkommen til at skrive en besked eller ringe til os. Så undersøger vi gerne, om vi kan bestille den hjem til dig, og/eller om den skal føjes til vores sortiment.

Mange tak for, at du handler lokalt.

Hvem er Frøken Øko?

Jeg, Perle Lassen, har grundlagt Frøken Øko med et ønske om at fremme økologi og bæredygtighed i en hyggelig ramme med fokus på nærvær. Sideløbende med det gør jeg alt, hvad jeg kan for at nyde min skønne datter og lære hende om naturens fantastiske egenskaber og give hende mulighed for at opleve verden fra dens smukkeste, reneste og mest umiddelbare side. Kort fortalt kommer jeg fra Bornholm, men flyttede til Nakskov med min mor i 2000. Senere flyttede jeg ind til mine søskende på Nørrebro, og jeg blev staks forelsket i denne del af byen. Nu kan jeg ikke forestille mig at bo andre steder. I dag er Bornholm mit og min families allerdejligste feriested. Jeg har den mest fantastiske familie i verden samt en gruppe af familiemedlemmer og venner, som jeg selv har tilvalgt med hjertet.

Jeg er glad for at kunne dele min begejstring for bæredygtige og økologiske produkter med både nye og gamle kunder, og jeg byder hver eneste af dem velkommen indenfor i mit univers.

De største smil og varme tanker fra Frøken Øko, Perle.