Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Dyreartikler

Hvis du er på udkig efter dyreartikler, så kan du med fordel gå på opdagelse her på siden. Her finder du nemlig et varieret sortiment af ting til dyr lige fra lugtfjerner til hundeposer, og du kan helt sikkert også finde det, du skal bruge til dit kæledyr. Hos Frøken Øko vægter vi bæredygtighed og økologiske produkter højt, og derfor finder du også kun bæredygtige produkter i vores udvalg. Det gælder også vores dyreartikler. På den måde kan vi nemlig værne om vores miljø og samtidig være god ved både os selv og vores kæledyr.

Produkter

  • MSM lignisul tm 1000mg til vet. brug, 90 kap.

    199,00 kr.

Dyreartikler i forskellige afskygninger

Her på siden finder du alt inden for dyreartikler, og fælles for alle produkter i sortimentet er, at de er nøje udvalgt med et fokus på bæredygtighed. Derfor kan du med god samvittighed investere i vores ting til dyr. Du giver ikke kun det bedste af det bedste inden for dyreartikler til dit kæledyr – du er også god mod miljøet.

Vores sortiment byder på dyreartikler i diverse afskygninger, så vi derved kan tilbyde noget til ethvert behov. Det betyder også, at chancen for at finde netop det, du søger, er ret stor. Leder du eksempelvis efter nye hundeposer, så du nemt og hurtigt kan rydde op efter din hund, når du er ude at gå med hunden? Har din hund brug for tilskudsfoder? Eller vil du gerne slippe for forskellige lugtgener? Så finder du det og mere til i vores udvalg af ting til dyr her i kategorien dyreartikler. Uanset hvilke dyreartikler du søger, finder du det her hos Frøken Øko. Og du kan være sikker på, at hvad end der er tale om hundeposer eller tilskudsfoder, så får du et produkt af højeste kvalitet.

Fandt du ikke helt, hvad du ledte efter, kan du se vores udvalg af dufte til hjemmet, der er skånsomme for dig og dine kæledyr. Vi har også en lang række miljøvenlige rengøringsmidler, så du kan holde hjemmet rent med god samvittighed.

Dyreartikler hos Frøken Øko

Dit kæledyr fortjener det bedste af det bedste, og med vores dyreartikler kan du være god ved dit kæledyr med både omtanke og god samvittighed. Vi håber, at du finder lige netop de dyreartikler, du skal bruge til dit kæledyr i vores udvalg af ting til dyr. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, eller søger du noget helt specifikt, er du altid velkommen til at kontakte os eller spørge os til råds. Vi står klar til at hjælpe dig og dit kæledyr bedst muligt.