Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Baby badedyr

På mange måder kan baby badedyr gøre badet sjovere for familiens yngste. Derfor kan du også købe forskellige dyr her på siden, som kan underholde og blive et hit. Oplev selv, hvordan dit barn kommer til at udforske, plaske og dykke med badedyret i badekarret eller under bruseren. Tiden kommer derfor også til at flyve afsted, når der er sjovt legetøj, der kan tages i brug.

Produkter

 • Badedyr af naturgummi, and/Alfie, Hevea

  124,95 kr.
 • Badedyr af naturgummi, frø/Fred, Hevea

  124,95 kr.
 • Badedyr af naturgummi, and/Kawan Mini, Hevea

  139,95 kr.
 • Badedyr, Gavesæt Ingolf hval & Dagmar skildpadde, Hevea

  200,00 kr.

Stort udvalg af baby badedyr hos Frøken Øko

Hos Frøken Øko kan du se frem til at finde et bredt udvalg af baby badedyr til dit barn. Og det er et stort plus. Det er nemlig ikke altid, at børn nyder deres badetid. Derfor kan det også være guld værd med legetøj, der kan tages frem. Med vores baby badedyr kommer dit barn til at forbinde badet med noget, der er ekstra sjovt, især fordi du finder forskellige søde baby badedyr. De vil derfor også være interessante at tage i brug i lang tid for dit barn.

I vores univers af legetøj til børn finder du baby badedyr i flere forskellige prisklasser. Du har derfor rig mulighed for at shoppe badedyr, der passer til dit budget. Vælg desuden selv, om du ønsker at købe et enkelt badedyr, eller du måske vil prøve dig ad med en pakke med flere fine og søde dyr i. Hvad end dit valg måtte falde på, så kan du se frem til, at badedyret bliver populært hos dit barn.

Få fingrene i Hevea badedyr

Et af mærkerne, du vil støde på i vores sortiment, er Hevea. Det særlige ved dette brand er, at de udvikler produkter til børn i naturgummi. Og det er også tilfældet med deres baby badedyr. Med et materiale som naturgummi kan du have ekstra god samvittighed omkring, at dit barn bruger det. Gummi som dette er nemlig uden kemi og plast, som kan være til gene for dit barn. Som et ekstra plus føles naturgummi ekstra behageligt mod huden og at have i hænderne. Det er derfor ikke så underligt, at Hevea badedyr også er blevet populære i mange børnefamilier landet over.

Kig gerne videre i vores sortiment, som byder på et hav af forskelligt naturgummi legetøj.