Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Marcipan og nougat

Der er næsten ikke noget så skønt som at nyde god marcipan og nougat. De to hører tit sammen, og de udgør da også en perfekt harmoni.

Her hos Frøken Øko har vi grupperet marcipan og nougat sammen, da det er konfekture, der oftest bruges sammen og som komplimenterer hinanden rigtig fint. Marcipan og nougat nydes ofte i julemåneden, men kan med fordel anvendes året rundt til bagværk og andre lækkerier. Det kan både være en marcipan-julegris til december eller en skøn jordbærtærte til de solrige timer på terrassen i sommermånederne.

Produkter

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Er marcipan og nougat helsekost?

Måske forbinder du ikke ligefrem marcipan med Frøken Økos koncept. En marcipan indeholder en masse gode mikronæringsstoffer, men bliver ofte ansat for at være i den usunde afdeling på grund af det forholdsvis høje antal af kalorier. Men det kan sagtens nydes med god samvittighed, så længe du blot er opmærksom på kalorieindholdet.

Det samme gør sig gældende for nougat. Nougat er en cremet hasselnøddemasse, der bl.a. er blandet sammen med sukker, men også her er der bedre alternativer. Fællestrækket for både marcipanen og nougaten her på vores webshop er, at de er økologiske.

Marcipan og nougat er perfekt selvom det ikke er jul

Du kan lave pynt af marcipan til kager, småkager og andet bagværk, og du kan bruge nougat ved at smelte det og blande det sammen med smeltet chokolade. Du kan også lave mindre stykker af begge og putte det i hjemmelavet is. Derfor er produkterne her på siden perfekte året rundt og ikke kun velegnede til julekonfekt.

Andre ting du kan lave med marcipan og nougat er selvfølgelig hjemmelavet konfekt, men her kan du være kreativ og f.eks. lave hjerteformet konfekt til valentinsdag, æggeformede marcipanfigurer overtrukket med chokolade til påske og menneskefigurer af marcipan fyldt med nougat som pynt på bryllupskager.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad du kan lave. Vær kreativ med marcipan og nougat fra vores webshop. Du kan med fordel også lave dine egne hjemmelavede myslibarer, som du kan nyde med god samvittighed efter endt træning. Velbekomme.