Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Hårbørste og kam

Økologi får hele tiden en større og større plads i danskernes hjerter – og det er vi lykkelige for. Vi forhandler derfor også et stort udvalg af økologiske produkter her hos Frøken Øko. Derfor har vi selvfølgelig også sørget for, at vi i vores sortiment har økologiske hårbørste og kamme. En økologisk hårbørste eller kam er et specifikt produkt, som man nogle gange skal lede længe efter, men det skal du ikke her hos os.

Vi forhandler flere forskellige økologiske hårbørster og kamme, og derfor håber vi, at du kan finde den, du gerne vil have.

Produkter

 • Kam m/tætsiddende tænder u/skaft

  58,00 kr.
 • Kam m/skaft, Store mellemrum ml. tænderne

  79,00 kr.
 • Kam m/skaft, m/tætsiddende tænder, Bambus

  79,00 kr.
 • Kam m/store mellemrum ml. tænderne u/skaft

  79,00 kr.
 • Hårbørste t/baby, gedehår, Croll & Denecke

  100,00 kr.
 • Hårbørste, rund

  140,00 kr.
 • Naturbørste, Barn

  149,00 kr.
 • Hårbørste til kraftigt hår, Sæbeværkstedet

  165,00 kr.
 • Hårbørste, firkantet

  180,00 kr.
 • Hårbørste til langt hår, Sæbeværkstedet

  280,00 kr.

Hvad er en økologisk hårbørste eller kam lavet af?

Mange kamme eller hårbørster, du kan finde på markedet i dag, består hovedsageligt af plastik. Men vi så gerne tilbyde et bedre alternativ til dig, så du kan vælge bæredygtigt på alle områder af din skønhedspleje og undgå unødvendig plastik. Du kan eksempelvis gå den bæredygtige vej og vælge en hårbørste eller kam lavet af træ og med vindsvinehår, som belaster miljøet væsentligt mindre end andre hårbørster på markedet.

Hvis du har fint eller tyndt hår, er en børste med vildsvinebørste nemlig et godt valg. Vildsvinebørster er skånsomme mod hovedbunden og hjælper med at fordele naturlige olier fra rødderne til hårspidserne. Hvis du har tykt eller krøllet hår, er en bredtandet kam af træ et bedre valg. Bredtandede kamme kan hjælpe med at løsne vådt hår uden at beskadige hårstråene. Derudover kan de også hjælpe med at reducere krus og fremme glans. Uanset hvilken type hår du har, er det vigtigt at bruge en børste eller kam, der føles behagelig og skånsom mod hovedbunden. Med de rigtige redskaber sørger du for at holde dit hår sundt og smukt.

Uanset hvad, kan du være sikker på, at vores økologiske børster og kamme ikke belaster miljøet unødigt. Det er nemlig vigtigt for os, når vi udvælger produkter til vores sortiment, at der er miljøbevidste produkter. En økologisk hårbørste er et godt valg, da produktionsmetoden er miljøvenlig, og fordi selve materialerne er økologiske. Du skal kunne rede dit hår med god samvittighed, og det vil vi gerne hjælpe dig med.

Et bæredygtigt valg til dit hår

Uanset hvilken type hår du har, eller hvad dit behov er, så har vi den helt rigtige økologiske og miljøbevidste hårbørste til dig. I vores sortiment finder du blandt andet hårbørster fra mærket Olivias Garden. De er lavet økologisk bambus og gummi, hvor bambus er en vedvarende ressource, som mindsker skovrydning verden over. Olivias Garden laver både børster med vindsvinehår og varianter med små knopper, som masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden alt efter, hvad du foretrækker til dit hår.

Olivias Garden er også mærket bag flere fantastiske kamme, som fås i forskellige størrelser og med forskellige mellemrum mellem tænderne, så du kan finde den perfekte kam til din hårtype. Se udvalget her på siden.