Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Ammeindlæg uld silke

Som nybagt mor er der flere ting, der er uundværlige i det daglige. En af de ting er ammeindlæg af uld og silke. Derfor har vi hos Frøken Øko også udvalgt ammeindlæg af uld og silke i forskellige størrelser og farver, så du kan finde en variant, der passer til lige præcis dig.

Produkter

 • Ammeindlæg vaskbare

  49,95 kr.
 • Ammeindlæg, 12 cm. Hvid, Imsevimse

  119,00 kr.
 • Ammeindlæg, Stay dry/Sort 12 cm.

  119,00 kr.
 • Ammeindlæg, uld & silke, dråbe

  129,00 kr.
 • Ammeindlæg, Stay dry/hvid, 3 par, Imsevimse

  133,95 kr.
 • Perineum Bath, Herbal Salvation

  250,00 kr.

Bløde og behagelige ammeindlæg af uld og silke

Der er ikke noget at sige til, at ammeindlæg af uld og silke er populære hos mødre landet over. De er nemlig utrolig bløde og behagelige at tage i brug. Og så er de effektive til at holde brystet varmt, samtidig med at lækkende mælk bliver absorberet. De har de fordele, at du kan undgå mælkekirtler, der stopper til, samtidig med at lækkende mælk ikke trænger igennem dit tøj.

Da ammeindlæggene er af uld og silke, er der ekstra god mulighed for, at huden kan ånde. Derudover vil du opleve, at de er det perfekte valg til sensitive eller ømme bryster, som kan være en naturlig del af det at amme.

De forskellige varianter, du finder her på siden, kan alle vaskes i vaskemaskinen. Du har derfor rig mulighed for at genbruge dine ammeindlæg. Det er et stort plus, da chancerne er store for, at de går hen og bliver dine foretrukne ammeindlæg.

Gå på opdagelse i vores udvalg af ammeindlæg af uld og silke

Hos Frøken Øko kan du glæde dig over, at der er et bredt udvalg af ammeindlæg – blandt andet bomuld ammeindlæg foruden ammeindlæg af uld og silke. Du kan være helt sikker på at finde en variant og en farve, som du er på jagt efter. Har du svært ved at vælge, er det naturligvis en fordel, at du anskaffer dig lidt forskellige. For hvis der er en ting, som bliver brugt det meste af døgnet i perioden, hvor du ammer, så er det ammeindlæg. Derfor kan det også godt svare sig at gå efter nogle af ekstra god kvalitet. Det er nemlig lige det, du kan se frem til, når du får ammeindlæg af uld og silke.

Et ekstra godt råd er, at du også anskaffer dig lanolinsalve. Lanolinsalve til amning er med til beskytte og pleje brystvorterne, hvis du er udfordret med sår.