Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Duftlampe

Her hos Frøken Øko er der ikke nogen grund til at skrue ned for hyggen og den gode stemning derhjemme eller på arbejdet, eller hvor du ellers gerne vil have hyggelige ting såsom en duftlampe eller en diffuser. Vores udvalg af duftlamper er nemlig bredt og til at betale, og fællestrækket for alle produkterne her på siden er, at de enten er økologiske eller miljøvenlige på anden vis.

Du kan kigge nærmere på hver duftlampe her på siden, men du kan også dykke ned i alle de andre ting til hjemmet, som vi forhandler.

Produkter

  • Duftlampe, Dråben, Plain

    113,00 kr.

Skab en hyggelig stemning med en duftlampe

En duftlampe er en smart opfindelse, da den kombinerer hyggelig belysning med herlige dufte. Det er nemlig en lanterne og en duftdiffuser i én og appellerer således til flere af sanserne. Derfor kan du sætte en helt særlig stemning i dit hjem, og du kan lægge op til en romantisk aften med partneren ved evt. at dæmpe rumbelysningen og vælge olier til lampen, som har afdæmpede og søde, sensuelle duftnoter.

Du kan også skrue helt op for lyset og vælge kraftigere og friske dufte såsom eukalyptus og mint og have en hyggelig og energisk aften med at se sport i TV. Du finder naturligvis et hav af forskellige dufte lige her på webshoppen.

Gode grunde til at købe en duftlampe

Der er masser af gode grunde til at have en duftlampe, og du kan have megen glæde af den, du køber hos os. Du er også velkommen til at købe et par stykker. Vi vil næsten garantere, at du ikke vil fortryde købet. En duftlampe kan placeres hvor som helst i hjemmet. Skab fx en skøn wellnessstemning med en duftlampe på badeværelset.

Hvis du køber en ekstra med, har du allerede den perfekte gave klar til den næste person, du vil forkæle. En duftlampe vil f.eks. være perfekt som værtindegave.

Uanset om du har spørgsmål til duftlamper eller noget helt andet på vores webshop, er du velkommen til at skrive eller ringe til os. Du kan ringe på 32 11 22 00, og du kan skrive til os på kundeservice@froekenoeko.dk.