Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Pastiller og tyggegummi

Her på siden finder du Frøken Økos udvalg af velsmagende pastiller, der kan fungere som en lille snack, og vores tyggegummi, som kan give en frisk ånde. Både pastiller og tyggegummi kan være praktisk at have med i tasken på farten, da de både kan give lidt til den søde tand og give en friskere ånde. Vores udvalg af pastiller består af mange lækre smagsvarianter lige fra søde til de klassiske mintpastiller, ligesom du også finder tyggegummi uden tilsat sukker og den bionedbrydelige variant fra True Gum her på siden.

Produkter

 • Tyggegummi m/Mint & Matcha

  16,95 kr.
 • Tyggegummi m/Lakrids & Eucalyptus

  16,95 kr.
 • Tyggegummi m/hindbær & vanilje, True Gum

  16,95 kr.
 • Sure frugt pastiller/bønner

  18,95 kr.
 • Tyggegummi m/spearmint, Birkesød

  59,95 kr.
 • Tyggegummi m/pebermynte, Birkesød

  59,95 kr.
 • Tyggegummi m/ice menthol, Birkesød

  59,95 kr.
 • Rescue Patiller, Bach

  139,00 kr.

Frisk ånde med pastiller og tyggegummi

Har du eksempelvis drukket en kop kaffe, og kunne du godt tænke dig at genoprette friskheden i din mund? Så er pastiller eller et stykke tyggegummi lige sagen. Du kan nemlig ganske hurtigt få en lidt friskere ånde ved at spise et par pastiller eller tygge på dit yndlingstyggegummi. Vi har mange lækre smagsvarianter, når det kommer til pastiller, så du kan finde netop din favorit. Vi har blandt andet alt lige fra frisk citron til ingefær og mintpastiller, så snup en pakke eller to til tasken – og glem ikke at besøge vores udvalg af bolcher og slikkepinde, mens du er her.

Det er praktisk og lækkert hurtigt at kunne få frisk ånde og en god smag i munden, men desværre indeholder de produkter, du køber i supermarkedet, ofte masser af raffineret sukker, der påvirker dit blodsukker og ikke er godt for dine tænder. Derfor finder du hos Frøken Øko tyggegummi uden tilsat sukker, der er bedre for dig og dine tænder, men som stadig har den samme gode smag. Og vil du samtidig gerne gøre noget godt for miljøet, kan du med fordel vælge varianterne fra True Gum, der både er fri for plastik og unødvendige kemikalier, ligesom det er bionedbrydeligt.

Pastiller mod ondt i halsen og maveproblemer

Der er ingen, der kan lide at have ondt i halsen. Når du har en øm hals, kan du lindre den med lækre pastiller. Vi har lindrende pastiller, som kan afhjælpe ømheden og smøre halsen, så dit ubehag mindskes. Se vores udvalg specifikt til halsen. Smagsvarianterne i vores udvalg inkluderer blandt andet citron og mintpastiller. Har du maveproblemer, har vi også udgaver med ingefær, som er godt for maven.

Fandt du ikke det, du havde brug for? Så se vores lækre udvalg af sukkerfrit, økologisk slik, vegansk slik eller lækre karameller og lakridser.