Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Bidering naturgummi

Har dit barn gummer, der klør, eller er der måske tænder på vej? Så kan en bidering i naturgummi være guld værd. Bideringene, du ser her på siden, er designet, så de er nemme at holde, uanset hvor gammel dit barn måtte være. Samtidig er de behagelige at bide i, hvilket selvfølgelig også er et must.

Produkter

 • Teething Gel/Tand gel m/kamille & calendula, Jack N’JIll

  79,00 kr.
 • Bidering, Naturgummi

  79,00 kr.
 • Bidering, Natursutten

  79,95 kr.
 • Bidering, Panda, Hevea

  99,95 kr.
 • Gummedråber, Danasan

  115,00 kr.
 • Håndlavede Unika bidering

  165,00 kr.

Find gode og behagelige bideringe i naturgummi

Hos Frøken Øko har vi gjort meget ud af at håndplukke bideringe, dit barn vil sætte ekstra meget pris på. For det kan være til stor gene, når gummerne er irriterede. Derfor skal du også kunne finde nogle af de bedste bideringe på markedet i vores sortiment.

Her på siden finder du bideringe i naturgummi. Det betyder, at de er helt fri for skadelige kemikalier, som PVC, BPA og phthalater. Du kan derfor også have ekstra ro i maven, når du rækker en bidering i naturgummi ud til dit barn. Som et ekstra plus føles de ekstra behagelige mod dit barns hud – og det er om noget vigtigt, hvad end det er, dit barn kommer i kontakt med.

Når du er på jagt efter en bidering, skal du naturligvis ikke snydes for et brand som Hevea. Hevea er blandt andet kendt for at producere en lang række produkter til familiens yngste i naturgummi, og det er også tilfældet, når det kommer til bideringe. Find dem blandt andet i en skøn bamseform her på siden.

Vores sortiment byder på skønne bideringe i træ

Ønsker du andet end en bidering naturgummi, finder du også bideringe i træ. En bidering i træ kan nemlig være mindst lige så god for gummerne som en i gummi. Det vil du også opleve med varianter, du finder her på siden, som er håndlavede og i et fint design.

Uanset hvilken type bidering du søger, er chancerne derfor store for, at du finder den i vores udvalg. Gå derfor gerne på opdagelse, så du kan forkæle dig barn med en god og effektiv bidering, når gummerne er ekstra følsomme, eller i perioder hvor der er tænder er på vej.