Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Skånsom Lusemiddel

Det er aldrig sjovt at stå i en situation, hvor lus er kommet inden for dørene derhjemme. Det er noget, vi alle sammen for alt i verden gerne vil undgå. Men det er ingen skam i at have lus og købe luseshampoo. Det kan ramme alle aldre og alle køn samt hårlængder og renhedsgrader.Derfor søger vi også produkter, som er ekstremt effektive. Men for at et produkt er effektivt, behøver det ikke nødvendigvis at være fyldt med kemikalier. Du kan sagtens slippe hurtigt af med de små, irriterende dyr på en skånsom og behagelig måde.

Produkter

  • Shampoo, Lusebekæmpelse, 100 ml.

    119,95 kr.
  • Krible Krable Spray, 100 ml.

    159,00 kr.
  • Krible Krable Shampoo, 250 ml.

    159,00 kr.

Vælg en naturlig, skånsom og økologisk luseshampoo

Der er få oplevelser, der er mere frygtede end at finde ud af, at man har lus. De er irriterende og svære at slippe af med. Der findes flere forskellige metoder til at komme af med lus på, og vi vil anbefale, at du vælger en alternativ lusekur i form af at bruge økologisk luseshampoo. Det er nemlig en mild og skånsom metode til at bekæmpe de små kravl. Når du bekæmper lus og gør dit bedste for at undgå nye luseangreb, kan du bedre forhindre, at de spreder sig og bliver til et endnu større problem.

Der kan være forskelle på, hvordan det enkelte produkt anvendes, men generelt kan man sige, at luseshampoo skal i tørt hår, og at der skal bruges rigeligt af det. Det er nemlig vigtigt, at alt håret og hovedbunden bliver dækket af luseshampoo, så både lusene og deres æg bliver slået ihjel.

Du skal massere shampooen ind i håret og på hovedbunden og lade det virke lidt – ofte 15 minutter. Når du skal vaske shampooen ud af håret igen, anbefales det, at du skyller håret grundigt og slutter af med at kæmme håret med en tættekam.

Vores store udvalg inden for luseshampoo

Her hos Frøken Øko kan du sagtens komme lusene til livs ved at vælge en god luseshampoo. Uanset om du vælger en alternativ lusekur, en traditionel lusekur eller bruger økologisk luseshampoo, så kan du regne med at få et godt resultat.

Hos Frøken Øko forhandler vi blandt andet den forebyggende luseshampoo fra franske Alphanova. Den er meget mild i brug og kan anvendes i perioder med lus i ens nærmiljø. Denne shampoo er meget effektiv, fordi den indeholder de 4 essentielle olier, lavendel, palmarosa, geranium og tea tree, som lusene ikke bryder sig om. Kan både bruges forebyggende og ved behandling.

Derudover har vi også den danskproducerede Krible Krable Spray, som er vegansk og kan anvendes fra 3-årsalderen. Den indeholder tea tree oil, som har en forebyggende virkning mod lus. Den kan sprayes i håret dagligt eller efter behov, og den skal ikke skylles ud. Se vores produkter til bekæmpelse af lus her på siden.