Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Økologisk sodavand og vand

Trænger du til at slukke tørsten? Hos Frøken Øko fører vi et stort udvalg af lækker økologisk sodavand og vand. Her på siden finder du b.la. Naturfrisk sodavand i mange forskellige smage, forfriskende kildevand, kombucha te og meget mere. Se dig omkring, og hvem ved – måske finder du din nye favoritsmag af økologisk sodavand lige her i vores udvalg.

Produkter

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Sluk tørsten med økologisk sodavand fra Frøken Øko

I vores udvalg af økologisk sodavand og kombucha te finder du mange skønne smagsvarianter, og du kan helt sikkert finde en, du kan lide. Hos Frøken Øko fører vi et bredt udvalg af Naturfrisk sodavand. Naturfrisk er en dansk producent baseret på Fyn, der skaber lækre smagsoplevelser, kommer dem på flaske og distribuerer dem til tørstige danskere, der elsker smagen af natur og gerne vil passe godt på miljøet.

Naturfrisk sodavand er brygget på værdier, vi kan stå inde for, og så smager de simpelthen bare fantastisk. Prøv f.eks. Naturfrisk sodavand med de klassiske smage af forfriskende cola, appelsin, hindbær, citron og mange flere.

Køber du ind til fest? Husk at hos Frøken Øko får du fri fragt, når du køber b.la. økologisk sodavand for mere end 599 kr.

Frøken Øko har både lækker økologisk sodavand og spændende kombucha te

Er det tid til at prøve noget nyt? Hos Frøken Øko forhandler mange spændende udgaver af kombucha te som del af vores sortiment af økologisk sodavand. Kombucha te er en fermenteret te brygget på SCOBY. Kombucha te smager dejligt sødt og indeholder præbiotika, som kan være med til at fremme gode bakterier i tarmfloraen. Denne egenskab kan b.la. bidrage til at styrke immunforsvaret.

Den boblende te har et lavt indhold af sukker og er derfor et godt alternativ til sodavand for dig, der ønsker at indtage mindre raffineret sukker.

Har du spørgsmål til Frøken Økos udvalg af økologisk sodavand, vand og kombucha te? Så er du altid meget velkommen til at ringe til os på Tlf.: 32 11 22 00 eller skrive en mail til kundeservice@froekenoeko.dk. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt, og vi glæder os til at høre fra dig.