Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Karklud uden mikroplast

Når der skal tørres borde af i køkkenet, kan der bruges forskellige midler til det. Mange bruger karklude, og det er da netop også et miljøvenligt valg, da karklude kan vaskes og dermed bruges igen og igen. Nogle karklude er dog knap så gode for miljøet, og det er dem, der indeholder mikroplast. Et godt alternativ hertil er derfor en karklud uden mikroplast.

Hvis du gerne vil have en karklud uden mikroplast i, så er du på helt rette spor blot ved at kigge vores sortiment her på siden igennem. Vi forhandler nemlig et stort udvalg af miljøvenlige karklude, så derfor finder du sikkert mindst én karklud uden mikroplast, du gerne vil købe. Du finder også både opvaskebørster i træ og natursvampe til rengøring i sortimentet her på siden.

En karklud uden mikroplast kommer enten separat eller i en pakkeløsning, hvor du får flere ad gangen.

Produkter

  • Karklud uden Mikroplast

    6,95 kr.
  • Frotté vaskeklud, Isangs

    36,00 kr.

Hvad er mikroplast?

Mikroplast er bittesmå plastikstykker, der rangerer fra stykker, der er så små, så de ikke kan ses med det blotte øje til plastikstykker, der er op til 5 millimeter store i diameter, hvilket er stort nok til, at man sagtens kan se det med det blotte øje. En halv centimeter svarer til længden på en almindelig tissemyre.

På grund af at mikroplast er så små stykker, kan de nemt ende i naturen, da de slipper igennem rensningsanlæg. Mikroplast er med til at udgøre en stor del af plastforureningen. Derfor kan du altså hjælpe naturen godt på vej ved at anvende karklude uden mikroplast.

Gode grunde til at købe karklude uden mikroplast

Der er ingen tvivl om, at det er en god idé at undgå mikroplast. Derfor kan du købe karklude uden mikroplast her hos Frøken Øko. Vi går op i vores natur.

Foruden produktet ‘karklud uden mikroplast’ så forhandler vi også andre miljøvenlige produkter, og det omfatter bl.a. ‘opvaskebørste træ’ og ‘natursvamp rengøring’. Du har altså mulighed for at optimere meget af dit køkkengrej med gode, miljøvenlige valg. En karklud uden mikroplast er dog et rigtig godt sted at starte, da du dermed gør en god gerning.

Hvis du har nogen spørgsmål til vores udvalg af karklud uden mikroplast, så er du velkommen til at skrive eller ringe til os. Du kan skrive til os på kundeservice@froekenoeko.dk.