Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Frys selv is

Kunne du godt tænke dig at give dig i kast med hjemmelavet is? Eller er du på udkig efter en nem snack, du med god samvittighed kan give dit barn i sommervarmen? Hos Frøken Øko finder du et spændende udvalg af frys selv is og udstyr, du skal bruge, til at lave lækker hjemmelavet is. Vores sortiment byder på en masse lækker økologisk is helt uden tilsat sukker, der kan nydes af både børn og voksne.

Produkter

  • Ice Pops, Multifrugt is, 10 stk, BioIce

    39,95 kr.
  • Ice Pops, Original, 10 stk., BioIce

    39,95 kr.
  • Ice pops, Fruity, 10 stk.

    51,95 kr.

Frys selv is med masser af smag – men helt uden tilsat sukker

Du og dine børn vil elske vores udvalg af frys selv is, som fås i flere forskellige lækre frugtsmage. De friske frys selv is er fyldt med smag og sødme, men de indeholder faktisk slet ikke tilsat sukker. De sukkerfri is er i stedet sødet med skøn druesaft. Du kan spise så mange af de sukkerfri økologisk is, du vil, og det er ret heldigt, for når du først har smagt en af vores læskende frys selv is, så er det ret svært at stoppe igen.

En forfriskende sukkerfri is er et godt alternativ til sodavand og saftevand – især på varme sommerdage, når børnene leger på stranden, i haven eller i gården. Og vi er helt sikre på, at frys selv isene bliver rigtig populære hos dine børn og sikkert også hos naboens. Vores frys selv is skal blot på køl tre før brug, og så har du lækker sukkerfri og økologisk is til den søde tand.

Hjemmelavet is eller frys selv is?

Du finder i vores udvalg her på siden også udstyr til at lave din egen is. Der er nu ikke noget som en omgang hjemmelavet is direkte fra fryseren. Det med, at du selv har lavet isen med lige præcis de ingredienser, som du bedst kan lide, kan bare noget helt særligt. Og det giver bare lidt ekstra nydelse, når du selv har lavet isen.

Men du kan selvfølgelig også gøre det nemt og hurtigt ved at lægge et par kasser af vores frys selv is i kurven. Så har du både til, når det skal gå lidt ekstra hurtigt, og til skønne hyggestunder.

Og skulle du her på siden ikke finde det, der stiller din sukkertrang, kan du altid tage et kig på vores øvrige kategorier inden for slik, kager og snacks, hvor du finder alt fra chokolade og pastiller til karameller og lakridser.