Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Frugt- og nøddemix

Trænger du til en lækker snack, du kan nyde derhjemme eller tage med på farten? Her på siden finder du Frøken Økos udvalg af frugtmix, nøddemix og blandinger med det bedste fra begge verdener. Er du ekstra lækkersulten? Snup en pose lækre mandler med chokolade til når sukkertrangen melder sig.

Produkter

 • Mandler m/chokolade, vegansk, bett’r

  15,00 kr.
 • Hasselnødder m/chokolade, Vegansk, Bett’r

  15,00 kr.
 • Cashewnødder m/mørk chokolade sødet m/stevia

  25,95 kr.
 • Kokos smil m/lakrids, Biogan

  29,95 kr.

Nøddemix er et godt alternativ til slik

Hvis du prøver at skære ned på dit indtag af sukker eller bare gerne vil leve sundere, kan du overveje at erstatte dit lørdagsslik med en lækker nødde- og frugtmix.

I vores udvalg finder du nøddemix med og uden frugt, kakaonibs og andre lækkerier, som kan anvendes som et bedre alternativ til sukkerholdigt slik, men du kan også få mandler med chokolade til særlige lejligheder, eller bare når det er tid til at hygge sig lidt ekstra.

Glem ikke at kigge forbi vores store udvalg af slik, kager og snacks. Herunder kan du også finde masser af slik og snacks uden sukker, til når du vil forkæle dig selv og dine nærmeste med lækkerier i høj kvalitet.

Nøddemix er et lækkert supplement til madpakken

Løber du sur i at finde på nye madpakker? Tilføj lidt nødde- og frugtmix til din eller dit barns medbragte frokost. Frugt og nødder er en nem og lækker måde at holde energien oppe på i løbet af en lang dag på kontoret eller i skolen – og så smager det fantastisk af det bedste fra naturen!

Er du ikke så meget til ren nøddemix, eller er du måske allergisk, finder du også ren frugtmix her på siden. Tørret frugt er fuld af gode vitaminer og er en dejlig måde at få noget sødt på, når du er snacksulten eller gerne vil give dit blodsukker et sundt boost. Se også vores udvalg af raw snacks, der ofte kombinerer tørret frugt og chokolade.

Kan vi hjælpe dig med noget? Hvis du har spørgsmål om Frøken Økos udvalg af nøddemix og frugtmix, er du altid velkommen til at ringe til os på Tlf.: 32 11 22 00 eller sende en e-mail til kundeservice@froekenoeko.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.