Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Økologiske vådservietter

Ønsker du at få fingrene i økologiske vådservietter til dit barn? Så har vi lige det udvalg, du står og mangler. Hos Frøken Øko har vi håndplukket økologiske vådservietter, der er skånsomme, bløde og nemme at tage i brug. Det er uanset, om de skal bruges ved bleskift, til at tørre hænder eller andet.

Gå gerne på opdagelse i vores sortiment og se, om ikke du kan finde dine foretrukne økologiske vådservietter.

Produkter

  • Store vatrondeller (Baby Pads)

    44,95 kr.
  • baby vådservietter 100% bomuld

    45,95 kr.
  • Vådservietter m/aloe vera, Pure Beginnings

    49,00 kr.

Find effektive, skånsomme og økologiske vådservietter

Lige når det kommer til vådservietter, så er der flere ting, de gerne må leve op til. Først og fremmest skal de gerne være effektive til at rengøre, være skånsomme mod huden og ikke mindst bløde. Det vil nemlig gøre dem så behagelige som muligt at tage i brug. Og når man tænker på, hvor mange gange om dagen, der skal skiftes ble, tørres hænder, mund eller andet, så er det ikke uvæsentligt, at du bruger gode vådservietter. Derfor har vi også været ekstra kræsne med at udvælge de økologiske vådservietter, du finder her på siden. Du kan blandt andet finde varianter med aloe vera, som både er fugtgivende og kan være med til at forebygge irritationer.

En anden ting, som økologiske vådservietter også gerne må indfri, er, at de gerne må være nemme at tage i brug og lukke til, når du er færdige med dem. Nogle gange skal det nemlig gå lidt ekstra hurtigt, når de skal tages i brug. Glæd dig derfor også over, at vores vådservietter er en fornøjelse at arbejde med. I indpakningen er der også taget højde for, at pakken kan lukkes af, så de ikke udtørrer.

Vi forhandler økologiske vådservietter fra forskellige brands

Som kunde hos Frøken Øko kan du glæde dig over at finde vådservietter fra forskellige brands. Du finder blandt andet Pure Beginnings og Natracare. Uanset hvad du vælger, får du gode og effektive vådservietter, der er gode at bruge, og som målrettet er udviklet til familiens yngste. Der er nemlig lidt ekstra hensyn at tage til deres hud – og det vil heller ikke være til at tage fejl af, uanset hvor på huden de økologiske vådservietter skal bruges henne.