Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Ansigtsruller og Gua Sha

Der er ikke mangel på valgmuligheder, når det kommer til sundheds- og skønhedsprodukter i dag. En af mulighederne er de eksklusive ansigtsruller og Gua Sha-redskaber, som er blevet mere og mere populære i de seneste år, og det er naturligvis en trend, som vi hos Frøken Øko gerne vil være med på. Vi mener nemlig, at natur og velvære går hånd i hånd, og her er Gua Sha ingen undtagelse.

Produkter

 • Massagesten, Gua Sha Grøn jade, A Pure Mine

  249,00 kr.
 • Massagesten, Gua Sha Rosa kvarts, A Pure Mine

  249,00 kr.
 • Massagesten, Gua Sha Fluorite, A Pure Mine

  249,00 kr.
 • Massagesten, Gua Sha Tiger Iron Jaspis, A Pure Mine

  249,00 kr.
 • Ansigtsrulle, Rosakvarts enkelt

  299,00 kr.
 • Ansigtsrulle, Jade enkelt

  299,00 kr.
 • Gaveæske, Gua Sha & Ansigtsrolle Rosa Quartz

  299,00 kr.
 • Gaveæske, Gua sha & ansigtsrulle Hvid jade

  299,00 kr.
 • Ansigtsrulle, Jade dobbelt

  399,00 kr.
 • Ansigtsrulle, Bjergskrystal dobbelt

  399,00 kr.
 • Ansigtsrulle, Ametyst dobbelt

  399,00 kr.
 • Ansigtsrulle, Rosakvarts dobbelt

  399,00 kr.
 • Ansigtsrulle, Rød Jaspis dobbelt

  399,00 kr.
 • Ansigtsrulle, Black Stone dobbelt

  399,00 kr.
 • Ansigtsrulle, Sodalite dobbelt

  399,00 kr.
 • Ansigtsrulle, Picasso dobbelt

  399,00 kr.
 • Ansigtsrulle, Dalmatiner Jaspis dobbelt

  399,00 kr.

Hvad er Gua Sha?

Gua Sha er en traditionel kinesisk medicinpraksis og helbredende teknik, som er ved at blive mere og mere populær i Vesten.

Det siges, at denne teknik forbedrer cirkulationen og fremmer heling ved at frigøre stagneret energi fra kroppen. Gua Sha bruges ofte til at behandle smerter, betændelse og andre sundhedsproblemer. Det siges også at styrke immunforsvaret og forbedre fordøjelsen. Teknikken udføres almindeligvis med et buet, ske-lignende redskab af jade eller en anden glat sten. Behandleren skraber forsigtigt huden i et bestemt mønster, indtil den bliver rød. Dette indikerer, at den stagnerede energi er blevet frigjort fra kroppen. Gua Sha er en sikker og effektiv behandling af mange helbredstilstande. Gua Sha kan anvendes på alle områder af kroppen, men bruges ofte i ansigtet og på halsen.

Den helbredende teknik, Gua Sha, kan både anvendes alene eller som en del af din daglige hudplejerutine. Når Gua Sha-teknikken anvendes korrekt, kan den give en lang række fordele, herunder også mindske rynker, forbedre hudtonen og reducere inflammation. Helsekostbutikker sælger typisk en række Gua Sha-redskaber, herunder massagesten og ansigtsruller.

Gua Sha er blevet brugt i århundreder i Asien, og den er nu ved at blive mere populær i Vesten som et alternativ til mere traditionelle former for massage.

Ansigtsruller til din daglige rutine

De skønne ansigtsruller kan nemt gøres til en del af din daglige hudplejerutine. De er nemlig helt fantastiske til at give dig en behagelig ansigtsmassage eller nedbringe eventuelle hævelser i ansigtet. Ved at massere ansigtet med rullen får du løsnet op i de mange spændinger, som kan sætte sig i ansigtet.

Derudover kan ansigtsrullerne også anvendes til at smøre creme eller serum ud, da produktet på denne måde bliver fordelt bedre og arbejdes godt ind i huden. Rullen kan altså være med til at øge effekt af det gældende produkt.

Den lille ende bruges ved de små områder som læber og øjne. Den stor ende bruger du på pande, hage, hals og andre store områder. Du skal aldrig rulle i cirkler. For maksimal effekt skal du derimod bruge lange strøg hen over ansigtet. Hvis du ønsker en mere opkvikkende eller kølig effekt kan rullen placeres i køleskabet før brug. Ansigtsrullen kan bruges på ansigt, hals og bryst.

Prøv den kinesiske teknik eller ansigtsrullerne af med Frøken Øko

På denne side finder du Frøken Økos udvalg af ansigtsruller og Gua Sha-produkter. Hvis du er blevet inspireret og skal forsøge dig med den ældgamle kinesiske teknik, så er massagesten et godt sted at begynde. Hos os kan du eksempelvis få en Gua Sha sten fra A Pure Mine i grøn jade, rosa kvarts, flourite eller tiger iron jaspis. Gå på opdagelse i Gua Sha universet og find din yndlings sten.

Frøken Øko har et stort udvalg, når det kommer til de populære ansigtsruller. Er du til rød jaspis eller bjergkrystal? Måske er du mere til tiger øje og black stone? Find din yndlings rulle her på siden og lad dig inspirere til en mere naturlig tilgang til hudpleje.