Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Te til børn

Ønsker du at forkæle dit barn med god og velsmagende te? Så har vi hos Frøken Øko et spændende udvalg, som dit barn helt sikkert vil synes godt om. Generelt anbefales det, at det kun er børn over 3 år, som får serveret te. Har du derfor også et barn, der falder i den aldersgruppe, så er der god grund til at handle lidt ekstra ind. Tag endelig et kig på den te, du finder i vores udvalg og se, om ikke der er noget, der vil falde i dit barns smag.

Produkter

  • Børnethe, Solskin, frugt & urte the, Sonnentor

    40,95 kr.

Find velduftende og velsmagende te til børn hos Frøken Øko

I det univers af produkter inden for mad og drikke, vi har til børn, er der selvfølgelig et ekstra fokus på den gode smag – og vores te til børn er ingen undtagelse. Vi har udvalgt te til børn, der både er velduftende og velsmagende. Du kan derfor også opleve, at du selv får lyst til at smage teen, når du skal servere den.

Nogle af varianterne, du ser her på siden, er ideelle, hvis du har et barn, som er småforkølet. Her kan en kop dejlig varm te nemlig være med til, at dit barn føler sig bedre tilpas. Et lille tip er, at du endelig følger den trækketid, der står på pakken. Det er nemlig med til at give teen den helt perfekte smag.

Er du nysgerrig på, hvordan de forskellige varianter smager eller dufter, så kan du læse ingredienslisten. Alternativt kan du også besøge os i vores fysiske butik.

Te til børn uden koffein

Når det kommer til te til børn, så er det selvfølgelig et must, at den ikke indeholder koffein. Og det lever vores udvalg naturligvis også op til. Dit barn kan derfor også sætte sig godt til rette og nyde en te til børn med mange skønne smage. Det er nemlig sådan, at te rent faktisk også indeholder koffein. Derfor er det også et must, at du får fingrene i de børnevenlige varianter, hvis du ønsker at servere det for dit barn – eller hvis dit barn naturligvis selv er interesseret i at smage te til børn.