Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Spisesæt og service

Er du på udkig efter bæredygtige og miljøvenlige spisesæt? Så er du kommet til den helt rette. Hos Frøken Øko fører vi nemlig et bredt sortiment af spisesæt fra blandt andet To Go Ware, hvor der er fokus på miljørigtige materialer til glæde for vores planet. Uanset hvilket bambus bestik blandt vores service, du vælger, kan du være sikker på et produkt uden skadelige kemikalier, så både du og dit barn kan være helt tryg ved at bruge vores spisesæt til maden.

Produkter

 • Babyskeer, 3-pak, Holle

  29,95 kr.
 • Bestiksæt i bambus til børn, Turkis, To-Go Ware

  110,00 kr.
 • Bestiksæt i bambus til børn, Grøn, To-Go Ware

  110,00 kr.
 • Bestiksæt i bambus til børn, Pink, To-Go Ware

  110,00 kr.
 • Bestiksæt i bambus til børn, Orange, To-Go Ware

  110,00 kr.
 • Termo The kande, 500 ml., Pulito

  199,00 kr.
 • Stålkopper, 473 ml., 4 stk., Stål/Brushed Stainless, Klean Kanteen

  349,00 kr.

Spisesæt af miljøvenlige materialer

I denne kategori finder du vores udvalg af bæredygtige spisesæt, der blandt andet byder på bambus bestik fra To Go Ware samt service fremstillet af organisk og økologisk plastik. Uanset hvilket af vores spisesæt du vælger, er du garanteret produkter fri for både BPA og PVC, ligesom vores produkter også er fremstillet af gode og bæredygtige materialer til gavn for både dig og vores miljø. På den måde kan vi passe bedst muligt på os selv, vores kroppe og vores planet. Du kan derfor være helt tryg ved at benytte dig af vores spisesæt til maden eller lade dit barn spise med vores bambus bestik.

Det smarte ved vores spisesæt og bambus bestik er, at her er tale om genanvendelige produkter. Det betyder, at til forskel fra andre miljøvenlige bestiksæt på markedet kan du anvende vores bestik igen og igen. Og alle vores produkter i denne kategori er naturligvis fødevaregodkendte, så du med god samvittighed kan tage spisesættet i brug. Derudover består vores sortiment af bambus bestik også af de funktionelle sæt fra To Go Ware, hvor der medfølger et praktisk hylster til spisesættet. Hylsteret kan du nemt klipse på tasken, så du således kan tage dit bestik med på farten.

Find dit spisesæt hos Frøken Øko

Så hvis du søger en mere miljøvenlig og bæredygtig erstatning til det traditionelle bestik og service, kan du med fordel gå på opdagelse her hos Frøken Øko. Vi vægter økologi og bæredygtighed utroligt højt og har derfor sørget for et nøje udvalgt sortiment, som afspejler dette. Det gælder både vores spisesæt, køkkenting og øvrige udvalg på shoppen.