Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Leveringstid & fragtpriser

Vi afsender varerne indenfor 1-3 dage, medmindre andet er angivet. Der kan fx forekomme længere levering omkring helligdage, (dette vil som oftest stå på forsiden af hjemmesiden,) eller ved udsolgte varer. Vi bestræber os på at sende varerne så hurtigt som muligt.

Såfremt du bestiller en vare, der er udsolgt, vil du modtage en mail med forventet leveringstid.

Vil du spare lidt på fragten og tiden ved at handle, kan du komme og hente dine pakkede, forudbetalte varer i vores fysiske butik mod et lille gebyr på 20 kr.

Varer bestilt inden kl. 11.00 kan normalvis hentes efter kl. 12 samme dag. Du modtager en mail/sms, når varerne er pakket og klar til afhentning. Først når du modtager denne mail/sms, kan varerne hentes.

Fragtpriser

Afhentning i vores fysiske butik på Nørrebro, Kbh: 20,00 DKK

GLS Privatlevering i Danmark: 60,00 DKK

Fragt til GLS pakkeshop: 49,00 DKK

FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 599 DKK.

Ikke-afhentede pakker i pakkeshop

Har du ikke afhentet din pakke i pakkeshop inden for afhentningsdatoen, sendes din pakke retur til Frøken Øko. Når vi får en pakke retur, sender vi en mail til dig og spørger, om det er bevidst eller en fejl. Hvis vi ikke hører fra dig inden for 7 hverdage, efter du har modtaget en mail, lægges varerne på lager igen, og du vil modtage beløbet for varerne retur på din konto, minus fragten det kostede at sende pakken frem & tilbage.

Fragten vil derved være for egen regning. Ønsker du derimod pakken fremsendt igen, fremsender vi gerne pakken igen, så skal du blot indbetale portoen for den nye forsendelse + returfragten til butikkens konto eller via MobilePay. Husk at skrive navnet på den, der har gennemført ordren.

Reg. nr. 2335
Kontonr.: 6897 160 070

Mobilepay: 20602

Pakker sendes med GLS eller PostNord