Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Miljøvenligt vaskepulver

For langt de fleste er det vigtigt at være ren og velplejet, og det indebærer også, at tøjet er nyvasket og enten er lugtfrit eller har en herlig duft. Vasketøj bliver snavset af forskellige årsager, og derfor er det ikke blot essentielt at kunne vaske det, men også at kunne vaske det på en måde, som skåner både tøjet, maskinen og miljøet.

Når du vælger miljøvenligt vaskepulver, gør du en god gerning både for dig selv og miljøet. Det gælder, uanset om du vælger miljøvenligt vaskepulver med eller uden duft.

Produkter

 • Bomulds Vaskepose, ISANGS

  25,00 kr.
 • Vaskemiddel uld, silke oliven neutral

  72,00 kr.
 • Vaskemiddel uld, silke oliven m. lavendelduft

  72,00 kr.
 • Uldkur Sonett

  80,00 kr.
 • Vaskepulver

  84,00 kr.
 • Vaskemiddel fl. neutral Sonett

  102,00 kr.
 • Vaskemiddel fl. lavendel Sonett

  102,00 kr.
 • Probiotisk vaskemiddel, Neutral, Sensitive Wash, Byoms

  149,00 kr.

Køb miljøvenligt vaskepulver her hos Frøken Øko

Hvis du leder efter miljøvenligt vaskepulver, så er du havnet på den helt rette webshop. Vi forhandler nemlig en bred vifte af miljøvenlige vaskepulverprodukter fra forskellige brands. Fælles for alle produkterne er, at de belaster miljøet mindst muligt og derfor også er gode for dig og familien.

Kig blandt alle vores herlige produkter og kom godt i gang med at gøre en god indsats for miljøet. Du behøver nemlig ikke at gå i tøjet ekstra lang tid blot for ikke at skulle vaske så tit, når du bruger miljøvenligt vaskepulver.

Vi forhandler bl.a. Ecoegg vasketøjsæg

Et af de produkter, du finder i vores sortiment, er Ecoegg. Det er skønne produkter fra det britiske firma Ecoegg. Deres produktsortiment omfatter både Ecoeggs til tøjvask og tørretumbling. Her på vores webshop kan du som minimum finde deres gængse produkter til tøjvask.

Der er mange gode grunde til, at vi forhandler deres miljøvenlige vaskeprodukter, og det er bl.a. på grund af al den plastik, der spares årligt i hver husstand, som bruger Ecoeggs i stedet for almindeligt vaskepulver.

Hvad kan du ellers gøre for at skåne miljøet?

Foruden at bruge miljøvenligt vaskepulver, så kan du også sørge for at dosere rigtigt, ikke fylde for lidt tøj i maskinen, når du vasker, og spare på vandet på daglig basis. Andre ting, du kan gøre, er at bytte flere af dine traditionelle ting til hjemmet ud med løsninger og produkter, der er mere miljøvenlige.

Har du spørgsmål til vores sortiment inden for miljøvenligt vaskepulver? Så tøv ikke med at kontakte os.