Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Blomstervand

Blomstervand her på vores shop er ikke at forveksle med den vand, som blomster har stået i og afgivet stoffer til. Det blomstervand, som vi forhandler, er nemlig mildere versioner af æteriske olier, og det betyder, at selv dem med sart hud kan bruge det.

Her hos Frøken Øko finder du et godt udvalg af blomstervand fra forskellige brands, og vi håber, at du kan finde det vand med duftnoter af de blomster, som du elsker allermest. Hvis der er noget du ikke finder hos os, er du velkommen til at kontakte os for at høre, om det er noget, vi kan skaffe hjem til dig.

Produkter

 • Perfume oil, Neroli, Herbal Salvation

  160,00 kr.
 • Astringent Floral Water – Witch Hazel, Herbal Salvation

  185,00 kr.
 • Soothing Floral Water – Neroli, Herbal Salvation

  185,00 kr.
 • Balancing Floral Water – Lavender & Rosemary, Herbal Salvation

  185,00 kr.

Blomstervand med skønne, milde dufte

Når du dykker ned i de forskellige produkter, kan du læse mere om hvert enkelt ved at klikke ind på det. Vi har gjort vores bedste for at have fyldestgørende produktinformationer på alt det blomstervand, som vi forhandler, men hvis du skulle finde et produkt, hvor du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive eller ringe til os for at få yderligere afklaring på produktet.

Hvad kan du bruge blomstervand til?

Blomstervand kommer typisk i små flakoner, som du kan spraye med. Nogle produkter skal i stedet åbnes med skruelåg, hvorefter du får vandet ud få dråber ad gangen. Så kan du enten spraye eller dryppe det duftende vand på huden eller på andre ting.

Du kan bruge blomstervand som aromaterapi, men du kan også bruge det til ansigtsmasker og som rumspray. Andre nyttige ting, du kan bruge blomstervand til, er opfriskning af sengetøj og som supplement til dine egne kosmetikprodukter.

Skønne varer hos Frøken Øko

Da vi forhandler et stort udvalg af både økologiske og skønne varer her hos Frøken Øko, finder du mange andre produkter udover blomstervand her på vores webshop.

Du kan gå på opdagelse blandt vores andre overordnede kategorier og se vores store udvalg af varer. Vi forhandler f.eks. også økologiske snacks, økologisk legetøj og økologiske snacks til babyer samt parfume uden kemi og økologisk shampoo og balsam i både flydende og fast form.

Har du spørgsmål? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os.