Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Sårpleje

Hvis du er på udkig efter den mest naturlige måde at pleje dine sår på, så har du fundet frem til det helt rigtige sted. Hos Frøken Øko har vi nemlig udvalgt de bedste produkter af højeste kvalitet, så du med god samvittighed kan pleje dine sår uden en masse kemikalier og tilsætningsstoffer. Det er sådan vi bedst kan lide det.

Se nærmere på vores udvalg her på siden og find det, som du lige står og mangler.

Produkter

  • Spirularin HS creme SPF 15 til pleje af herpes/sårbare læber

    169,00 kr.
  • Massage Oil, Strækmærker, Weleda

    223,00 kr.

De bedste plejeprodukter til sår og andre skader

Hos Frøken Øko ved vi godt, hvor vanskeligt det kan være at finde sunde økologiske og kemikaliefrie produkter, når det kommer til sårpleje og behandling af andre lignende skader. Derfor har vi også sat fokus på sårpleje og fundet nogle skønne produkter, som tilgodeser netop det behov.

Du behøver ikke længere bekymre dig, hvis du brænder dig på det varme fad fra ovnen eller får revet dig på roserne i haven. Frøken Øko har nemlig sørget for, at du kan komme på højkant igen hurtigst muligt. Det kan gøre rigtig ondt og være særdeles ubehageligt, men hvis du har de rette produkter hjemme i skabet, når uheldet er ude, så bliver hele oplevelsen en smule lettere.

Vi har blandt andet Balancing Floral Water fra Herbal Salvation med lavendel og rosmarin, som har et utal af anvendelsesmuligheder. Lavendel er nemlig en ældgammel, helende urt, som hjælper din hud med at genoprette sin naturlige balance. Den er både beroligende og blødgørende og helt perfekt til sårpleje. Er du derimod mere på udkig efter noget at smøre på dine sår, så kan vi anbefale Lanolin fra Urtegaarden. Det er uldfedt udvundet af fåreuld, hvilket betyder, at det er et 100% naturligt produkt. Det kan med fordel anvende i hjemmelavede produkter.  Det får sår til at hele hurtigere og kan medvirke til at nedsætte niveauet af smerter. Lanolin er rigtig godt til heling af brystvorter ved eksempelvis amning.

Find sårplejeprodukter hos Frøken Øko

Her på siden finder du et bredt sortiment af produkter rettet mod sårpleje. Vi håber, at du kan finde det, som du har brug for. Uanset om du er blevet forbrændt i solen, har sår på brystvorterne efter amning eller oplever herpes symptomer, så kan du få det rette behandlingsprodukt hos os. Vi har salver, cremer, sprays, helende sten og så videre af høj, miljøbevidst kvalitet til behandling af dine sår og skader.