Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Drikkedunke og madkasser

Hos Frøken Øko finder du et bredt udvalg af både drikkedunke og madkasser – ja, faktisk finder du alt, hvad du skal bruge til madpakken til dit barn lige her på siden. Uanset om du er på udkig efter en ny drikkedunk eller en madkasse, kan du være sikker på, at vores produkter hverken indeholder BPA eller anden skadelig kemi. På den måde kan du være helt tryg ved at lade dit barn bruge et af vores produkter.

Så hvis du er på udkig efter drikkedunke eller en madkasse uden kemi, kan du roligt gå på opdagelse her på siden og finde det, du skal bruge.

Produkter

 • Pure Lunchbox Snackbox

  53,00 kr.
 • Pure Lunchbox Cube

  159,00 kr.
 • Pure Lunchbox Oval incl. snackbox

  189,00 kr.
 • Termoflaske af bambus, Pandoo

  199,00 kr.
 • Pure Lunchbox 3-i-1 regular

  219,00 kr.
 • Pure Lunchbox 3-i-1 Large

  279,00 kr.

Drikkedunke af høj kvalitet

Hos Frøken Øko vægter vi økologi og bæredygtighed rigtig højt, og derfor består vores sortiment også af nøje udvalgte produkter, der er baseret på økologiske ingredienser eller fremstillet af bæredygtige materialer. På den måde kan vi være med til ikke kun at passe bedst muligt på vores miljø, men også på os selv og vores kroppe. Dette gælder også for vores udvalg af drikkedunke og madkasser her på siden.

Når det kommer til drikkedunke, og ikke mindst madkasser, er det desuden vigtigt, at disse lukker tæt til, så der ikke er mulighed for utætheder, eller at hverken mad eller drikkelse ryger ud i tasken. Det er samtidig også vigtigt, at barnet selv kan åbne sin drikkedunk eller madkasse, og det kan du være helt sikker på med at vores produkter. Foruden børnevenlige og bæredygtige produkter får du med vores drikkedunke og madkasser også et produkt af højeste kvalitet – så det kan godt betale sig at kigge nærmere på denne side og se, om ikke vi har drikkedunke, der passer til dit barn.

Gå på opdagelse i drikkedunke og madkasser uden kemi

Kunne dine børn godt bruge nye drikkedunke? Eller skal den gamle madkasse udskiftes? Uanset dit og familiens behov finder du hos Frøken Øko et stort udvalg af udstyr til madpakken. Og finder du ikke det, du leder efter, kan du i stedet tage et nærmere kig på vores andre brugbare køkkenting, hvor du finder endnu flere produkter inden for opbevaring af mad og madvarer.