Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Baby vaskeklude

Ønsker du at gøre vasketiderne med dit barn endnu lettere? Så kan baby vaskeklude være værd at overveje. Derfor finder du et bredt udvalg her hos Frøken Øko, så du ikke går ned på de gode og praktiske baby vaskeklude, hvad end de skal bruges, når der skiftes ble, skal vaskes ansigt eller til beskidte fingre.

Produkter

  • Frotté vaskeklud, Isangs

    36,00 kr.
  • Vaskeklude, bomuldsflonel, forrest

    125,00 kr.

Hvorfor vælge baby vaskeklude til dit barn?

Der er mange ting, der taler for, at du skal vælge baby vaskeklude til dit barn. Først og fremmest forhandler vi de blødeste og lækreste klude. De vil derfor også føles utrolig behagelige mod barnets hud. Og det er et absolut must, når man tager i betragtning, hvor mange gange et barn skal vaskes om dagen. Det er uanset, om der er tale om ved bleskift, når der er spist mad eller noget helt tredje. Gør blot vaskekluden våd – og eventuelt med lidt sæbe, og så er den klar til brug. Vrid den gerne op igen, når du er færdig, så den kan bruges på ny – f.eks. hvis du blot har skulle bruge den til at vaske dit barns ansigt med.

I vores sortiment finder du blandt andet baby vaskeklude af egyptisk bomuld. Det, der kendetegner dette materiale, er, hvor blødt det er. Derudover kan du også få fingrene i klude af både bomuldsflonel og bomuld, som også er ideelt til familiens yngste.

Det gode ved baby vaskeklude er også, at de kan genbruges. Hvis blot du vasker dem i vaskemaskinen, kan du bruge dem på ny igen. Det betyder også, at du kan få et mere miljøvenligt alternativt til at bruge vådservietter. Du kan også opleve, at der er penge at spare gennem denne løsning, fordi du ikke smider dem ud, som du gør ved vådservietter.

Find forskellige baby vaskeklude hos Frøken Øko

Du har rig mulighed for at vælge mellem forskellige baby vaskeklude hos Frøken Øko. Du kan blandt andet finde forskellige størrelser, med og uden mønster og i forskellige materialer. Chancerne er derfor ekstra store for, at du finder præcis den variant, som du måtte foretrække til dit barn, når det er vasketid.