Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Svampe og børster til badet

Er du på udkig efter nyt tilbehør til badetiden? Så synes vi, at du skal overveje at investere i en naturlig svamp eller børste. På den måde kan du skabe ekstra velvære og forkælelse for dig selv, mens du bliver ren og lækker. Gør badetiden endnu hyggeligere med en skøn børste eller svamp!

Produkter

 • Hampnet m/snøre, Sæbeværkstedet

  47,50 kr.
 • Konjac svamp, Hydrophil

  79,00 kr.
 • Hampskrubbesvamp, Sæbeværkstedet

  80,00 kr.
 • Hamphandske, Sæbeværkstedet

  95,00 kr.
 • Hampmassagestrop, Sæbeværkstedet

  97,50 kr.
 • Natursvamp (13 cm) i gaveæske

  145,00 kr.
 • Tørbørste/massagebørste, Sæbeværkstedet

  170,00 kr.

Hvad udgør en god børste eller en lækker svamp til badet?

Det vigtigste, når du vælger din næste bade svamp eller -børste, er at gå den naturlige vej. I modsætning til deres syntetiske modstykker er naturlige svampe og børster skånsomme mod huden og vil ikke forårsage irritation på samme måde. Desuden er de miljøvenlige og biologisk nedbrydelige.

Svampe og børster har hver især deres egne fordele og ulemper, så det er vigtigt at vælge den rigtige for dig. Svampe er typisk blødere og mere skånsomme mod huden, hvilket gør dem til et godt valg for dem med følsom hud. De har også tendens til at være mindre slibende, så de er mindre tilbøjelige til at forårsage irritation. Svampe kan dog være vanskeligere at bruge på områder, man ikke selv kan nå, eller hvor man er særligt snavset efter en tur i haven eller lignende.

Børster kan på den anden side være mere effektive til at skrubbe genstridigt snavs væk. De er også normalt lettere at gribe fat i, hvilket kan gøre dem til et bedre valg for personer med mobilitetsproblemer. Men børster kan være hårdere mod huden, så de er ikke altid det bedste valg for personer med følsom hud. I sidste ende er den bedste måde at vælge mellem en svamp og en børste på at eksperimentere og se, hvad der fungerer bedst for dig.

Uanset hvilken type svamp eller børste du vælger, skal du sørge for at passe på den ved at rengøre den regelmæssigt med vand og sæbe. Med lidt pleje vil dit naturlige badetilbehør holde i mange år fremover.

Frøken Økos udvalg af svampe og børster til badetiden

Vi har fundet de lækreste og mest naturlige svampe og børster til vores butik! Vores kunder skal aldrig gå ned på god kvalitet og naturlige produkter, og det samme gælder for tilbehør til badetiden.

Derfor har vi blandt andet de fineste børster fra det bæredygtige mærke Croll og Denecke. Børsterne er lavet af naturhår, der giver en effektiv rengøring og eksfoliering af kroppen. Ved at fjerne døde hudceller og snavs med jævne mellemrum gør du det nemmere for huden at optage de plejende ingredienser i din bodylotion, ligesom huden får et mere rent og friskt udseende. Børsten fås i flere størrelser og med aftageligt skaft.

Hvis vi derimod kigger mod badesvampe, så har vi de lækreste og blødeste natursvampe, som også er fra Croll og Denecke. Det er et mærke, der er kendt for deres nænsomme håndtering af råvarer fra havet. Deres svampe er derfor også høstet på skånsom vis i havet. En vaskeægte natursvamp. Vi elsker dem hos Frøken Øko, og vi tør godt love, at du kommer til at gøre det samme.