Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Rengøringsmidler

Står du og mangler det sidste til din rengøring, eller er du på udkig efter økologiske rengøringsmidler? Så er du kommet til den helt rigtige! Her hos Frøken Øko kan du nemlig gå på opdagelse i et stort og alsidigt udvalg af rengøringsmidler, hvor du finder alt lige fra vaskepulver, miljøvenlig sæbe og skyllemiddel til rengøringsudstyr såsom rengøringsbørster og -svampe. Så hvis dit hjem trænger til en omgang rengøring, kan du roligt tage et kig her på siden. Finder du ikke helt det, du leder efter, så se alt vores rengøringsudstyr her.

Produkter

 • Pletfjernersæbe, Sonett

  20,00 kr.
 • Olivenvaskemiddel t/uld & silke, 120 ml., Sonett

  21,00 kr.
 • Opvaskemiddel, Citron, 300 ml., Sonett

  24,00 kr.
 • Toiletrens mynte/myrte Sonett

  34,00 kr.
 • Toiletrens Sonett

  35,50 kr.
 • Opvaskemiddel, universal rengøring neutral Sonett

  38,50 kr.
 • Afspændingsmiddel Sonett

  39,95 kr.
 • Flydende brun sæbe, Sonett

  45,95 kr.
 • Gulvpleje m. voks Sonett

  99,00 kr.
 • Probiotisk opvaskemiddel, Koncentreret, Neutral, Byoms

  99,00 kr.
 • Probiotisk gulvvask, Floor Cleaner, Koncentreret, 500 ml., Byoms

  119,00 kr.

Miljøvenlig rengøring med økologiske rengøringsmidler fra Frøken Øko

Hos Frøken Øko lægger vi stor vægt på bæredygtighed og økologiske ingredienser. Det gør vi, fordi vi gerne vil være med til at værne om planeten og passe godt på både den og os selv. Derfor finder du også udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler i vores sortiment her på siden. Det gælder, hvad end du vælger de smarte Ecoegg, afspændingsmiddel eller en helt tredje type rengøringsmiddel. Du kan derfor være sikker på, at uanset hvilke rengøringsmidler du vælger her på siden, så er det fremstillet af gode ingredienser og helt uden nogen former for skadelig kemi, ligesom du også kan være sikker på, at vores rengøringsudstyr er fremstillet af bæredygtige materialer.

Vi går ikke ned på udstyr, når det kommer til rengøringen og til at give dit hjem en grundig overhaling, der efterlader hjemmet skinnende rent. Derfor forhandler vi alt, hvad du skal bruge af rengøringsmidler og rengøringsudstyr. Du kan hos os gå på opdagelse i både flydende brun sæbe, miljøvenlig sæbe, glasrens, børster, Ecoegg vaskeæg, afkalkning, gulvpleje, fejesæt, karklude og meget mere. Uanset hvad du er på udkig efter, kan du være helt sikker på at finde det blandt vores udvalg af ting til rengøring. Og køber du dine rengøringsmidler hos os, kan du samtidig være med til at passe på miljøet. Husk, du også finder karklude uden mikroplast, natursvampe og lignende til din rengøring her.

Find dine rengøringsmidler her

Hvad end du er på udkig efter skrubbesvampe, opvaskemiddel, toiletrens eller en helt fjerde slags rengøringsmiddel, så har vi helt sikkert det, du skal bruge i vores sortiment. Så tag endelig et kig på vores rengøringsmidler her på siden og find lige præcis det, der hjælper dig til en grundig rengøring og et pletfrit hjem. Skulle du have spørgsmål til nogle af vores rengøringsmidler, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe.